Mai multe străzi din centrul Chișinăului vor fi redeschise pentru conducătorii auto

Conducătorii auto pot circula începând de astăzi pe strada Sfatul Țării din Chișinău.

Primăria municipiului Chișinău anunță că, începând de azi, circulația pe strada Sfatul Țării va fi redeschisă pentru toți participanții la trafic. O solicitare în acest sens a parvenit din partea Serviciului Protecție și Pază de Stat și a Inspectoratului Național de Securitate Publică.   

Astfel, serviciile municipale vor demonta indicatoarele rutiere, care restricționau circulația de pe str. Sfatul Țării, tronsonul cuprins între bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și str. Mitropolit Dosoftei, iar obiectivul de semafor de pe bulevardul central va fi repus în funcțiune.  

De asemenea, municipalitatea examinează situația pe teren și va propune soluții pentru a redeschide și alte tronsoane de străzi din zonă, unde până în prezent era restricționată circulația, pentru a fluidiza traficul din centrul capitalei.

Acestea se referă la: circulația pe str. Maria Cebotari, în perimetrul str. 31 August 1989 și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt; modificarea sensurilor de circulație pe strada S. Lazo, într-un singur sens, pe direcția de deplasare spre str. Mihail Kogălniceanu; str. Maria Cebotari cu direcția de circulație în sens unic – din str. Mihail Kogălniceanu spre bd. Ștefan cel Mare și Sfânt.

Mesajul plin de iubire al lui Horia Brenciu pentru soția sa, care astăzi și-a sărbătorit ziua de naștere
Articolul anterior
Rusia a interzis importul a 20 de tone de mere
Articolul următor