Mai mulți copii din instituţiile de tip internat din țară au primit cadouri în cadrul acțiunii de caritate ,,Caravana de Crăciun”

Pe parcursul a 22 de ani, în perioada sărbătorilor de iarnă se desfăşoară acţiunea de caritate „Caravana de Crăciun”.

Printre instituţiile care au fost vizitate în cadrul proiectului din acest an sunt: școala-internat Cărpineni (Hânceşti), Centrul de Reabilitare pentru Copii Corneşti (Ungheni), Penitenciarul pentru minori din satul Goian, asociatia «Шаг к успеху», Centrul de asistență specială și formare continuă ”Casa Speranței” orașul Fălești, instituţia de învăţământ s. Stoianovca (Cantemir), precum si cea din satul Veverița, Ungheni.

Anul acesta, „Caravana de Crăciun-2020” a fost organizată în deplină conformitate cu regulile și reglementările situației epidemiologice din țară: câte 2-3 persoane se deplasau în regiuni, inclusiv un reprezentant al Organizației, care pregăteau cadourile.

Cadourile au fost oferite fără a fi organizate concerte și contacte fizice, în echipamente individuale de protecție.

„Caravana de Crăciun” a fost lansată de Fundaţia de Caritate pentru Copii „Clipa Siderală” în anul 1998, cu scopul de a sensibiliza societatea privind problemele copiilor din instituţiile de tip internat și din familii vulnerabile din Moldova.

De-a lungul anilor, proiectul a avut sprijinul mai multor companii. Acesta s-a transformat într-o acţiune de amploare, susţinută de un şir de companii şi întreprinderi, reprezentanţi ai presei și oameni cu suflet mare.

De la 1 ianuarie 2021, cetățenii români vor putea studia și lucra în Marea Britanie doar dacă au viză
Articolul anterior
,,Era atât de simplu și ușor”. Carla’s Dreams lansează ultima piesă din acest an, alături de un grup de copii
Articolul următor
Alte articole interesante