Mai mulți elevi din raionul Ialoveni vor merge la o tabără de odihnă din România

100 de elevi din raionul Ialoveni vor merge în această vară la tabăra de odihnă Căprioara, comuna Moroieni, județul Dâmbovița, România.

Proiectul are loc datorită și în urma Acordului de înfrățire semnat de Consiliul Județean Dâmbovița și Consiliul Raional Ialoveni, la data de 15 mai 2015, transmite ialovenionline.md.

Proiectul este implementat de mai mulți ani, însă anul trecut, din cauza pandemiei, elevii din Republica Moldova nu au putut merge la odihnă în România.

În acest an, Consiliul Raional Ialoveni a și semnat deja o decizie privind implementarea proiectului.

Copiii vor merge în Dâmbovița și se vor odihni 7 zile. Vor fi două tururi consecutive, în luna august.

Consiliul Raional Ialoveni va suporta doar cheltuieli de transport, în jur de 75 de mii de lei. Un autobuz va merge și va duce primul tur de elevi, iar când va merge să îi aducă acasă, va duce celălalt tur. Restul cheltuielilor legate de cazare, mâncare – sunt suportate de partea română.

De menționat că lista finală a elevilor ce vor merge la tabăra de odihnă din România urmează a fi aprobată de Consiliul Raional, în baza propunerilor venite din partea școlilor din raion.

Un bărbat din Ștefan Vodă a fost imunizat, din greșeală, cu două vaccinuri diferite
Articolul anterior
Asistenții și asistentele medicale din Cahul și Ungheni au primit echipamente de antropometrie pentru vizite la domiciliu din partea Uniunii Europene
Articolul următor
Alte articole interesante