Mai mulți moldoveni au investit zeci de mii de euro într-o construcție din Capitală lăsată de izbeliște

Au achitat zeci de mii de euro în avans pentru apartamente inexistente, iar acum umblă pe drumuri, dar nu-și mai pot recupera banii. Așa au pățit mai mulți investitori, care și-au rezervat apartamente, încă în 2015, într-un bloc care, la acea vreme, se afla în construcție, pe strada Milescu-Spătaru din sectorul Ciocana al Capitalei, dar care, în prezent, este lăsat de izbeliște, relatează TV8.

Clădirea urma să aibă 17 etaje, dar, în decurs de șase ani, au fost construite doar cinci.

Oamenii, care au investit economiile de-o viață pentru a procura apartamente în acest bloc, spun că au efectuat plățile integral, încă acum cinci ani. Un bărbat spune că unul dintre cele două apartamente, pe care le-a înregistrat și la Cadastru, l-a trecut pe numele fiicei sale. În prezent, bărbatul locuiește împreună cu copiii săi, dar zice că și-a dorit mult să se mute la casă nouă doar cu soția sa. Visul lui de-o viață a fost, însă, spulberat și s-a transformat în interminabile ședințe de judecată, cu cauze pierdute, și tot mai multe întrebări fără răspuns, mărturisește bărbatul.

Un alt investitor, care urma să se mute în locuința mult visată spune că, în 2015, a achitat 18 mii de euro, plata integrală pentru un apartament de la etajul patru. După ce lucrările de construcție la acest bloc au fost sistate, bărbatul spune că a mai primit o scrisoare din partea reprezentanților companiei, în care i s-ar fi cerut suplimentar bani, pentru instalarea cazanului. Poți urmări reportajul integral pe TV8.md.

Gemenii lui Jennifer Lopez au împlinit 13 ani. Cum arată acum Max și Emme
Articolul anterior
Reguli actualizate de intrare în Ucraina pentru cetățenii moldoveni
Articolul următor
Alte articole interesante