Mai mulți polițiști, răniți într-un accident violent produs în Capitală

Câțiva polițiști s-au ales cu traumatisme după ce mașina pe care o conduceau a fost implicată într-un accident rutier. Totul s-a întâmplat ieri, 21 septembrie, la ora 23:55, la intersecția străzilor Nicolae Costin și Paris de la Buiucani.

separator

În accident au fost implicate 2 automobile: un Opel și Dacia Duster, echipaj al poliției, a declarat ofițerul de presă Natalia Stati pentru stiri.md.

„La fața locului imediat s-a deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiere din cadrul DP mun. Chișinău, astfel forțele de ordine au stabilit ca automobilul de marca Opel, care era condus de un șofer de 21 de ani și se deplasa pe strada Paris, nu s-a asigurat și a tamponat mașina Dacia Duster, condusă de un polițist de 36 ani, care era implicat în serviciu la patrularea sectorului încredințat”, ne-a spus Stati.

În urma impactului, polițiștii din Dacia Duster au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor, iar în dependență de leziunile corporale cu care s-au ales polițiștii va fi luată și o hotărâre conform legislației în vigoare.

Produse alimentare cu ambalajul deteriorat sau care se apropie de data expirării vor fi oferite celor nevoiaşi
Articolul anterior
Planeta a pierdut aproape 100 de milioane de hectare de pădure în ultimele două decenii
Articolul următor
Alte articole interesante