Mai puțini interpreți la Potcoava de Aur 2012

Este deja o tradiție ca, în ajunul sărbătorilor de iarna, trustul Noroc Media să răsfețe publicul cu două concerte live – unul de muzică populară și unul de muzică ușoară.

separator

Anul acesta, cea de a VII-a ediție a concertului Potcoava de Aur, categoria Muzică Ușoară, a reușit să aducă mai puțini artiști în scenă, dar mai mulți spectatori. Publicul din sală, cât și cei care au apărut în scenă, au fost nedumeriți de absența unor interpreți din concert.

”Este un concert foarte frumos și bine organizat, dar am așteptat să îi văd în scenă și pe Alexandru Vdovcenco, Adriana Ochișanu, Aura, formația Akord, Natalia Barbu. Anii trecuți erau mai mulți interpreți. Venim deja al 4 an la acest concert și sper că la anul să îl văd și pe Alexandru Manciu sau alți interpreți tineri” – ne-a spus mămica a doi copii, Maria Mihăiescu.

”Îmi pare tare rău că nu am fost alături de colegii mei și alături de ascultătorii radio Noroc, mai ales că piesele mele ”În Moldova mea frumoasă” și ”Inelul de iarbă”  au fost solicitate mereu. Totuși am lipsit de la concert pentru că nu am primit invitație. Am fost invitată doar o singură dată în acești șapte ani”, ne-a spus Aura.

La rândul lor, organizatorii au motivat lipsa unor interpreți prin coincidența cu alte  evenimente. ”Am invitat toți interpreții care au fost solicitați de ascultătorii noștri. Din păcate, nu toți au reușit să vină pentru că aveau deja careva angajări în acestă perioadă. O altă piedică a constituit și starea de sănătate. Bunăoară, Indiana și Adriana Ochișanu nu ai putut cânta dearece au răcit. Atât Indiana, cât și Adriana au fost la repetiții, dar în ultimul moment au renunțat să iasă în scenă din cauză vocii răgușite”, ne-a confirmat directorul de programe la Radio Noroc, Sergiu Răileanu.

Trofeului „Potcoava de Aur 2012” la categoria Muzică Ușoară a fost obținut de Nelly Ciobanu, care a interpretat piesa ”Moldova mea”, numită de ascultatorii postului Radio Noroc – ”imnul Moldovei”.

Anunțul lui Marcel Pavel după 27 de ani de căsnicie: ”Nici ea nu a vrut, nici eu”

Renumitul artist Marcel Pavel (63 de ani) a făcut dezvăluiri despre căsnicia cu soția Violeta, cu care formează o familie de 27 de ani și cu care are trei copii.

Cine este, de fapt, soția lui Marcel Pavel. Cu ce se ocupă Violeta -  Playtech Știri

Invitat în emisiune Alexandrei Ungureanu, Marcel Pavel a amintit faptul că el și partenera sa de viață nu și-au dorit o petrecere de nuntă, așa cum se obișnuiește în mod tradițional.

”Oficial, ne-am luat 1996. Nici nu am făcut nunta. Am făcut doar la primărie. Nici ea nu a vrut, nici eu. I-am zis hai să o facem pe aia de argint, a zis că nu.

A fost ceva simplu, am dat la primărie, ne-am căsătorit și de atunci suntem nedespărțiți, fără peripeții, fără probleme. Avem o familie frumoasă, cu respect, suntem fericiți.

Să fim sănătoși contează cel mai mult pentru noi, că în rest bogății, avem o casă, mașină sau două și atât”, a declarat Marcel Pavel, conform ziare.com.

Ce bine arată soţia lui Marcel Pavel la 49 de ani! Cum s-a îndrăgostit de  artist
Marcel Pavel are trei copii cu soția sa Violeta. Care este secretul  căsniciei lor • Buna Ziua Iasi • BZI.ro
Cât de mult a crescut fetița lui Marcel Pavel! Artistul și fiica lui vor  lansa, împreună, un colind de Crăciun | Antena 1

Orașul care a început să fie înghițit de pâmânt bucată cu bucată. Zeci de case au dispărut deja

Un oraș cu 73.000 de locuitori se află la un pas de a se prăbuși integral într-o gaură uriașă formată în pământ, iar până acum una a înghițit de una singură 50 de case.

Orașul care a început să fie înghițit de pâmânt bucată cu bucată. Zeci de case au dispărut deja | GALERIE FOTO - Imaginea 1

Oficialii din Buriticupu, oraș situat în nord-estul Braziliei și unde locuiesc 73.000 de oameni, au declarat „stare de calamitate”, deoarece unele case se află chiar la marginea unor cratere uriașe, scrie protv.ro.

În jur de 26 de cratere cu o lungime de peste 298 de metri s-au format în jurul orașului, din cauza despăduririi în masă care a agravat problema prin slăbirea solului și a făcut ca apa de ploaie să contribuie la această calamitate.

De asemenea, se pare că o planificare deficitară a permis agravarea problemei de la înființarea orașului în 1994.

Șapte persoane au murit în ultimii 20 de ani, după ce au căzut în gropi, iar săptămâna aceasta un polițist pensionar a suferit fracturi grave după ce a căzut cu mașina sa într-un astfel de crater.

Canioane care înghit bucăți din oraș

Orașul de 70.000 de locuitori suferă din cauza avansului „vocorocas” – „pământ sfâșiat” în limba indigenă Tupi-Guarani – eroziuni care încep ca mici crăpături în pământ și se transformă în cratere mari care, văzute din aer, arată ca niște canioane care înghit bucăți din oraș, potrivit Daily Star.

La această problemă contribuie și faptul că, între 2000 și 2020, Buriticupu a suferit o pierdere de 41% din suprafața forestieră. Mai mult de jumătate din pădurea primară umedă a fost defrișată între 2002 și 2021.

În cei aproximativ douăzeci de ani de la apariția primului crater, șapte persoane au murit și aproximativ 50 de case au fost înghițite.

Orașul care a început să fie înghițit de pâmânt bucată cu bucată. Zeci de case au dispărut deja | GALERIE FOTO - Imaginea 2
Orașul care a început să fie înghițit de pâmânt bucată cu bucată. Zeci de case au dispărut deja | GALERIE FOTO - Imaginea 3
Orașul care a început să fie înghițit de pâmânt bucată cu bucată. Zeci de case au dispărut deja | GALERIE FOTO - Imaginea 4
Orașul care a început să fie înghițit de pâmânt bucată cu bucată. Zeci de case au dispărut deja | GALERIE FOTO - Imaginea 5
Orașul care a început să fie înghițit de pâmânt bucată cu bucată. Zeci de case au dispărut deja | GALERIE FOTO - Imaginea 6

„Moartea cu coasa“, văzută la încoronarea regelui Charles. „Diana a primit, cu siguranță, invitația”

Utilizatorii Twitter foarte vigilenți au observat ceea ce pare a fi o siluetă în timpul încoronării regelui Charles al III-lea, comparând persoana necunoscută cu „moartea cu coasa”, relatează Adevarul, conform New York Post.

Încoronarea regelui Charles a avut loc sâmbătă, 6 mai. Foto Captură video Twitter

O persoană îmbrăcată în haine negre, ținând în mână un toiag, care a fost asemănat cu o coasă, a fost surprinsă traversând sâmbătă holul de intrare al catedralei. 

„A mai observat cineva Moartea la Westminster Abbey?”, a scris un internaut pe Twitter, obținând peste 3 milioane de vizualizări. 

„Am observat! Pe cine caută?”, a răspuns un altul. 

„A mai văzut cineva că moartea își face apariția la încoronare?”, a scris un alt internaut pe Twitter, în timp ce unii au afirmat că ar putea fi soția prințului Harry, Meghan Markle, deghizată. Ea ar fi rămas în California cu cei doi copii. 

Imaginile au ajuns chiar și pe TikTok. „Diana își ia revanșa”, a afirmat un internaut. 

„Diana a primit cu siguranță invitația”, a glumit altul. 

Incidentul viral vine după ce doi fani ai familiei regale, care susțin că au prezis moartea reginei Elisabeta a II-a și a prințului Philip, au avertizat asupra vibrațiilor de rău augur privind încoronarea. 

Lynne Antink, originară din Berkshire, Anglia, și fiul ei, Colin, au devenit faimoși pentru previziunile lor.

Încoronarea regelui Charles al III-lea, care a avut loc sâmbătă, 6 mai, nu a fost lipsită de evenimente. Poliţia britanică a efectuat 52 de arestări, persoanele în cauză fiind reţinute pentru o serie de infracţiuni minore. În plus, liderul grupării antimonarhiste Republic (Republica) a fost arestat. 

NOU!!! De la SKEYNDOR – plasturi transdermici vitamina C!
Articolul anterior
ROSCOLOTENCO ARTUR
Articolul următor