Mai puțini interpreți la Potcoava de Aur 2012

Este deja o tradiție ca, în ajunul sărbătorilor de iarna, trustul Noroc Media să răsfețe publicul cu două concerte live – unul de muzică populară și unul de muzică ușoară.

separator

Anul acesta, cea de a VII-a ediție a concertului Potcoava de Aur, categoria Muzică Ușoară, a reușit să aducă mai puțini artiști în scenă, dar mai mulți spectatori. Publicul din sală, cât și cei care au apărut în scenă, au fost nedumeriți de absența unor interpreți din concert.

”Este un concert foarte frumos și bine organizat, dar am așteptat să îi văd în scenă și pe Alexandru Vdovcenco, Adriana Ochișanu, Aura, formația Akord, Natalia Barbu. Anii trecuți erau mai mulți interpreți. Venim deja al 4 an la acest concert și sper că la anul să îl văd și pe Alexandru Manciu sau alți interpreți tineri” – ne-a spus mămica a doi copii, Maria Mihăiescu.

”Îmi pare tare rău că nu am fost alături de colegii mei și alături de ascultătorii radio Noroc, mai ales că piesele mele ”În Moldova mea frumoasă” și ”Inelul de iarbă”  au fost solicitate mereu. Totuși am lipsit de la concert pentru că nu am primit invitație. Am fost invitată doar o singură dată în acești șapte ani”, ne-a spus Aura.

La rândul lor, organizatorii au motivat lipsa unor interpreți prin coincidența cu alte  evenimente. ”Am invitat toți interpreții care au fost solicitați de ascultătorii noștri. Din păcate, nu toți au reușit să vină pentru că aveau deja careva angajări în acestă perioadă. O altă piedică a constituit și starea de sănătate. Bunăoară, Indiana și Adriana Ochișanu nu ai putut cânta dearece au răcit. Atât Indiana, cât și Adriana au fost la repetiții, dar în ultimul moment au renunțat să iasă în scenă din cauză vocii răgușite”, ne-a confirmat directorul de programe la Radio Noroc, Sergiu Răileanu.

Trofeului „Potcoava de Aur 2012” la categoria Muzică Ușoară a fost obținut de Nelly Ciobanu, care a interpretat piesa ”Moldova mea”, numită de ascultatorii postului Radio Noroc – ”imnul Moldovei”.

NOU!!! De la SKEYNDOR – plasturi transdermici vitamina C!
Articolul anterior
ROSCOLOTENCO ARTUR
Articolul următor
Alte articole interesante