,,Mai umbli cu bărbați însurați?”. O jucătoare de la PSG, bătută cu ranga la picioare

Kheira Hamraoui, în vârstă de 31 de ani, fotbalista de la clubul francez PSG, a fost bătută cu ranga la începutul lunii. Aceasta a povestit în premieră ce i s-a întâmplat și a dat detalii despre momentele cumplite prin care a trecut.

Pe 4 noiembrie, seara, trei jucătoare de la PSG se întorceau de la petrecere organizată de club. Mașina lor a fost blocată într-o ambuscadă. Doi indivizi mascați le-au atacat, dar, foarte ciudat la acea vreme, numai una a avut de suferit.

Kheira Hamraoui, 31 de ani, transferată în vară de la Barcelona, a fost scoasă cu forța din autoturism, lovită și cu o rangă, nu doar cu pumnii. A fost rănită la mâini și picioare.

Aflată inițial pe lista suspecților, Aminata Diallo, colega lui Kheira, pare să fi scăpat de acuzații. Pe listă a intrat însă un nume surprinzător: Hayet Abidal, soția lui Eric Abidal, fost fotbalist francez.

Jucătoarea a emis un comunicat prin avocatul ei în care cere ca viața ei privată să fie respectată și a dat anumite detalii despre incident.

„Vrea să păstreze liniștea în acest moment dificil și cere ca viața ei privată să fie respectată. Așteaptă desfășurarea anchetei pentru a afla cât mai repede cine sunt vinovații și are intenția fermă de a reprezenta din nou, cu mândrie, tricoul lui PSG. Au fost lovituri de o violență neobișnuită, în special în zona picioarelor, fiind clară dorința de a-i termina cariera profesionistă”, se arată în comunicatul trimis de Kheira Hamraoui.

Marca citează presa din Franța și scrie că Abidal ar urma să fie chemat la audieri de către poliție, la fel ca și soția lui, devenită suspectă în acest caz.

Se pare că fostul fotbalist francez ar fi avut o relație apropiată cu Kheira, fapt care a iritat-o pe soția sa, Hayet. Astfel, anchetatorii se gândesc că soția lui Abidal ar putea fi cea care ar fi vrut să-i plătească polițe fotbalistei de la PSG. 

De altfel, Hamraoui și Diallo l-au auzit pe unul dintre atacatori strigând: ,,Mai umbli cu bărbați însurați”.

sursa: www.gsp.ro

Un loc din România, în topul celor mai frumoase destinații de vacanță pentru anul 2022 întocmit de National Geographic
Articolul anterior
Încă o victorie pentru cel mai bun tenismen moldovean! Radu Albot a câștigat turneul Challenger de la Pau
Articolul următor
Alte articole interesante