Maia Sandu a avut o întrevedere cu Ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko

Președinta aleasă, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko, în cadrul căreia i-a mulțumit pentru „sprijinul necondiționat și ajutorul constant oferit de UE țării noastre”.

separator

„Ne-ați sprijinit în perioade dificile și ați fost alături de cetățenii noștri și la bine, și la greu. Ați ajutat Republica Moldova și în lupta împotriva corupției, și în consolidarea democrației, și în atenuarea efectelor crizei pandemice. Vom continua să lucrăm pe toate cele trei planuri și vom depăși perioada grea care s-a abătut asupra țării noastre, inclusiv prin cooperare strânsă cu UE. Avem nevoie de sprijin pentru dezvoltarea localităților, pentru a crește nivelul de viață a cetățenilor”, a precizat Maia Sandu.

De asemenea, Maia Sandu a menționat că va depune toate eforturile pentru ca Republica Moldova să obțină cât mai multe resurse pentru țară în contextul începerii procesului de negociere pentru o nouă agendă de asociere Republica Moldova-UE.

Președinta aleasă a accentuat că izolarea internațională a țării noastre s-a încheiat și că politica externă a Republicii Moldova intră într-o nouă etapă: „Vom duce o politică externă deschisă, pozitivă și benefică pentru țară. S-a terminat cu selfi-uri pe coridoare. S-a terminat cu izolarea. S-a terminat cu politica externă dusă în beneficiul unui partid și al unei persoane. Începem o politică externă care aduce beneficii cetățenilor moldoveni”, a precizat Maia Sandu.

sursa: www.realitatea.md

Nepoții lui Donald Trump au fost exmatriculați de la școală. Care a fost motivul?
Articolul anterior
O adolescentă din Italia protestează zilnic în faţa şcolii pentru a cere redeschiderea
Articolul următor
Alte articole interesante