Maia Sandu a fost înregistrată oficial în cursa prezidențială

Candidata la funcția de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, desemnată de Partidul Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”, a fost înregistrată oficial în cursa prezidențială.

separator

O decizie în acest sens a fost luată astăzi, în cadrul ședinței Comisiei Electorale Centrale (CEC).

Totodată, a fost înregistrat simbolul electoral, fiind confirmat reprezentantul cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală și persoana responsabilă de finanțe (trezorierul).

Maia Sandu, a venit cu o reacție după ce a fost înregistrată oficial în cursa prezidențială.

„Le mulțumesc tuturor celor care au colectat semnături și au discutat cu oamenii în sate, la corturi, în curțile blocurilor din Chișinău. Cei mai mulți dintre oamenii care muncesc în campanie nu se află în lumina reflectoarelor, nu-i vedeți sau auziți la televizor. Însă anume ei sunt eroii campaniei.

Acești oameni se implică în schimbarea pe care o dorim cu toții, trecând peste greutăți, peste disconfortul de a se trezi la 5 dimineața și a merge până noaptea târziu prin satele Moldovei, și datorită efortului lor imens vom învinge”, a menționat Maia Sandu.

Totodată, liderul PAS anunță că vineri, 2 octombrie, la 11:00, începe campania electorală.

„Mergem spre victorie și schimbare. Datoria noastră este de a proteja sănătatea oamenilor, de aceea vom organiza un eveniment la care vă invităm să participați online”, a mai scris Maia Sandu.

sursa: www.stiri.md

Discutăm cu un kinetoterapeut despre cât de mult ne afectează silueta o saltea necalitativă
Articolul anterior
Frățiorii Ciutac, din Măgdăcești, au devenit câștigători la loteria pentru cele 100 de doze gratuite organizată de firma producătoare a terapiei Zolgensma
Articolul următor
Alte articole interesante