image-556

Câți bani cheltuie Carla’s Dreams pe machiaj în fiecare an
Artistul și-a dorit să își țină identitatea ascunsă încă de când s-a lansat în muzică, principiu pe care îl urmează și în prezent. Puțini sunt cei care știu cum arată, de fapt, Carla’s Dreams și care este adevăratul său nume.

De-a lungul timpului, fanii au încercat să descopere cine se ascunde în spatele „măștii” misteroase la care apelează cântărețul, însă acesta a avut grijă ca adevărata sa identitatea să fie cât mai secretă.
De altfel, Carla’s Dreams investește o sumă impresionantă de bani pentru machiajul său și al membrilor trupei, în fiecare an. Artistul a dezvăluit că scoate din buzunar aproximativ 10-15 mii de euro anual pentru picturile deosebite.
„Trebuie să calculez aproximativ. Nu știu să spun, nu e chiar așa de mult. Pentru toată trupa, în jur de, să spun așa o cifră, 10-15 mii de euro”, a declarat Carla’s Dreams, potrivit spynews.ro.

Artistul a mai mărturisit în cadrul podcastul lui Mihai Morar că are o teamă de oameni. „Mie îmi e rușine de oameni, de oamenii noștri. Atunci când ne apucăm să scriem și eu mă gândesc și dăm play la piesă, înainte de mix, în studio, toți trebuie să închidă ochii și să își imagineze că ascultă ca altcineva.
Și, dacă ne place atunci, se materializează. Numai de oameni nu m-am eliberat încă, pentru că am un minim de recunoștință, care mă face bolnăvicios și multă lume îmi face observație în sensul ăsta. Vorbesc de public”, a mai povestit artistul, conform sursei citate mai sus.


Avem cu cine ne mândri! O tânără din Măgdăcești, Republica Moldova, șefă de promoție la o universitate din România
O tânără de la noi din țară ne face să fim mândri! Ina Spînu, din Măgdăcești, raionul Criuleni, a devenit șefă de promoție la o perstigioasă universitate din România.

Ina SPÎNU – Șef de promoție Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronică, anunță pagina de Facebook a Universității Politehnice din București.
„Deși am urmat un liceu de arte, întotdeauna mi-au plăcut și științele exacte. Am ales UPB deoarece, prin specializarea Design Industrial, am reușit să îmbin cele două pasiuni. Cei patru ani de facultate mi-au demonstrat că disciplina și gestionarea corectă a timpului sunt cheia oricărei reușite. De aceea, prin implicarea în diferite proiecte, am înțeles cât de important este să ies din zona mea de confort. UPB este locul în care am evoluat permanent și mi-am însușit abilități tehnice de calitate. Astfel, sunt pregătită să îmi urmez visul de a deveni inginer proiectant”, susține tânăra.
Moldoveanca Ina Spînu a obținut cea mai mare medie la absolvirea facultății, de 9,96.

Ina Spînu este asaltată cu mesaje și felicitări pe rețelele de socializare. Îi urăm și noi mult succes în continuare!

Amintim că, recent, o altă tânără din stânga Nistrului, aflată de doar trei ani în România, a devenit șefă de promoție la Colegiul Național „David Prodan” din Cugir (Alba). Vladislava Meascovscaia a absolvit colegiul cu cea mai mare medie – 9,97.

Care a fost principalul subiect de discuții dintre Zelinski și Erdogan
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat că a avut o „zi plină” în Turcia, în cadrul întâlnirii cu omologul său de la Istanbul, Recep Tayyip Erdogan, informează CNN.

Cei doi lideri au discutat despre „coordonarea pozițiilor” cu privire la formula de pace propusă de Kiev care să pună capăt războiului, despre viitorul summit NATO din Lituania, garanțiile de securitate, inițiativa de la Marea Neagră privind cerealele, reconstrucția Ucrainei, precum și despre contractele din domeniul apărării.
După ce a invadat Ucraina în februarie 2022, Rusia a blocat exporturile de cereale din porturile ucrainene de la Marea Neagră, ceea ce a însemnat că milioane de tone de cereale ucrainene nu au mai putut fi livrate către numeroasele țări.
Impactul războiului asupra piețelor alimentare mondiale a fost imediat și extrem de dureros, deoarece Ucraina asigură 10% din piața mondială a grâului, 15% din piața porumbului și 13% din piața orzului.
Recent, Moscova a semnalat că nu este dispusă să prelungească din nou acordul, șeful diplomației ruse, Serghei Lavrov, afirmând că înțelegerea „s-a transformat într-un export pur comercial de alimente ucrainene către țări bine hrănite”.