Maia Sandu, apel către cetățeni: ,,Vă rog să ne solidarizăm, de responsabilitatea noastră depinde sănătatea și viața oamenilor”

Medicii activează la limită. Noul președinte ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, roagă cetățenii să respecte toate regulile impuse de autorități pentru a diminua răspândirea coronavirusului.

separator

”Știu că sunteți obosiți, dar trebuie să purtați măști și să amânați toate petrecerile și sărbătorile”, a îndemnat Sandu în cadrul unui briefing de presă.

Aceasta a subliniat faptul că medicii sunt deja la limită, iar pentru a ajuta medicii, cetățenii trebuie să se conformeze.

”Pericolul cel mare nu a trecut, trebuie să fim foarte atenți în continuare și să ne protejăm. De responsabilitatea noastră depinde sănătatea și viața oamenilor. Vă rog să purtați mască de dragul bătrânilor și celor din jur, vă rog să amânați petrecerile și alte evenimente pentru mai târziu, vă rog să ne solidarizăm și să fim buni unii cu alții, deoarece doar aşa vom depăși această situație grea”, a declarat Maia Sandu.

sursa: www.stiri.md

Top Produse cu reduceri mari de Black Friday
Articolul anterior
Beneficiile irigatorului bucal Water Dent pentru igiena oro-dentală
Articolul următor
Alte articole interesante