Maia Sandu este candidata PAS la alegerile prezidențiale din noiembrie

Maia Sandu este candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru alegerile prezidențiale care vor avea loc în acestă toamnă. Consiliul Politic Național al PAS s-a întrunit astăzi, 18 iulie 2020, în regim online, în componența a 134 de membri și a decis unanim că va înainta candidatura Maiei Sandu la alegerile prezidențiale din noiembrie 2020.

separator

„Suntem gata să depunem toate eforturile pentru a învinge la alegerile prezidențiale împreună cu Maia Sandu”, a declarat Igor Grosu, prim-vicepreședinte al PAS.

„Această nominalizare este o onoare pentru mine, dar și o mare responsabilitate. Avem datoria să curățăm țara de politicienii care văd Moldova ca pe un sac fără fund, din care ei se îndestulează. Sunt sigură că, prin multă muncă, vom învinge în aceste alegeri. E vremea oamenilor buni, cei care știu cum trebuie să fie țara noastră. Împreună vom munci pentru o țară bogată, cu familii unite și copii fericiți, o țară în care legea este una pentru toți, iar dreptatea stă în capul mesei”, a declarat președinta PAS, Maia Sandu.

Alegerile prezidențiale vor avea loc la 1 noiembrie. Anterior și-au anunțat intenția de a participa în cursă și Andrei Năstase, liderul Platformei DA, dar și Octavian Țîcu, liderul Partidul Uniunii Naționale. Cât despre Igor Dodon, acesta refuză să răspundă cert dacă va intra în lupta pentru un nou mandat de președinte, scrie Ziarul de Gardă.

Coronavirus: Marea Britanie speră că va reveni la normalitate în jurul Crăciunului, dar se pregăteşte şi pentru al doilea val de infecție
Articolul anterior
Arde Catedrala franceză Nantes. Peste 70 de pompieri luptă cu focul
Articolul următor
Alte articole interesante