Maia Sandu: Membri ai familiei mele sunt urmăriți. Se întâmplă de câteva săptămâni

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat în ieri seară, în cadrul unei emisiuni televizate, că membrii familiei sale sunt urmăriți de cel puțin câteva săptămâni.

„Nu vreau să dau mai multe detalii, dar am această informație. Se întâmplă de ceva timp, de cel puțin câteva săptămâni. Sunt urmăriți, inclusiv fizic. Se întâmplă și în raport cu alți oameni politici, care nu fac parte din Partidul Socialiștilor. Trebuie să curățăm sistemul cât de curând. Se face la indicația PSRM-ului, dacă ministrul Voicu se ocupă de asta. Nu o să depun o plângere. O să apelez la cetățeni să iasă la vot: Așa o să avem instituții care să nu permită abuzuri”, a declarat Maia Sandu la o emisiune de la postul de televiziune TV8.

Maia Sandu a mai adăugat că în sistem sunt tot felul de personaje care „fac lucruri urâte”.

„Avem acum tot felul de personaje care mai sunt în sistem și fac lucruri urâte. Dacă ne întoarcem la Ministerul de Interne, ministrul de Interne a dispus urmărirea membrilor familiei mele. Nu poate să mă urmărească pe mine, că am pază de stat, dar el se poate ocupa de membrii familiei mele. Este un abuz”, a mai menționat Maia Sandu.

Un nou obiect de artă instalat în Capitală este dedicat persoanelor cu HIV
Articolul anterior
În Republica Moldova a crescut numărul milionarilor. Câți ani are cel mai tânăr
Articolul următor
Alte articole interesante