Maia Sandu, mesaj în limba rusă: ,,Vom construi împreună o țară în care cetățenii tuturor grupurilor etnice să se simtă în siguranță”

Maia Sandu, noul președinte ales al Republicii Moldova, s-a adresat cetățenilor și în limba rusă. Noul președinte asigură că cetățenii care au votat pentru oponentul său se vor simți, de asemenea, protejați.

separator

„În această campanie, am luptat pentru a îmbunătăți viața fiecăruia dintre voi, pentru mecanismele competente ale statului, pentru o creștere a nivelului de trai, pentru creșterea economiei, a pensiilor și a salariilor. Aceste îmbunătățiri ar trebui simțite de toată lumea, inclusiv de cei care au votat pentru adversarul meu. Vă spun că nu ați pierdut, vă voi câștiga încrederea cu fapte concrete.

Toți cetățenii Republicii Moldova de astăzi avem șanse la condiții decente de viață. Vom construi împreună o Moldova în care cetățenii tuturor grupurilor etnice să se simtă în siguranță, unde drepturile lor, inclusiv dreptul de a-și folosi limba, vor fi protejate în mod fiabil. Vom construi o țară în care oamenii competenți vor ocupa poziții cheie, indiferent de etnie. Vom construi un echilibru real în politica externă, bazat pe interesele Moldovei, și un dialog pragmatic cu toate țările, inclusiv România, Ucraina, țările europene, Rusia și Statele Unite. Voi lucra pentru toți cetățenii țării „, a spus Maia Sandu.

Ludovic Orban, discuție amicală la telefon cu Maia Sandu: ,,Ai surprins aproape toată Europa”
Articolul anterior
Astăzi, este marcată Ziua Internațională a Copiilor Născuți Prematur. Micii eroi au primit cadouri și hăinuțe!
Articolul următor
Alte articole interesante