Maia Sandu: Oamenii își doresc alegeri anticipate, întrucât actualul parlament nu mai reprezintă votul cetățenilor

Maia Sandu, președinta aleasă a Republicii Moldova, spune că votul masiv al moldovenilor aflați peste hotarele țării demonstrează că oamenii cred în democrație și că vor alegeri parlamentare anticipate, întrucât actualul Parlament nu îi mai reprezintă.

separator

Într-un interviu oferit pentru Euronews Maia Sandu spune că obiectivele principale ale mandatului său de președinte țin de construirea unui stat funcțional, cu instituții independente și care să îmbunătățească viața cetățenilor, transmite Zdg.md.

Președinta aleasă spune că oamenii își doresc alegeri parlamentare anticipate, întrucât actualul Parlament nu mai reprezintă votul cetățenilor.

„Asta este ceea ce vrea poporul Republicii Moldova. Oamenii vor alegeri parlamentare anticipate, deoarece actualul Parlament a demonstrat că nu lucrează în folosul cetățenilor. Unii din deputați sunt implicați în acte de corupție, contrabandă și oamenii vor să voteze un Parlament nou care îi va reprezenta. Vrem să construim o țară puternică din punct de vedere economic, dar astăzi avem nevoie de suport și sunt sigură că vom beneficia de acest suport. (…) Un număr foarte mare de persoane au mers să voteze în mai multe țări ale lumii, iar asta demonstrează că oamenii cred în democrație și asta este foarte important pentru noi”, a mai spus Maia Sandu.

Lorena Bogza a vorbit despre simptomele Covid-19 și lupta sa cu noul virus
Articolul anterior
Politicieni europeni: a sosit vremea introducerii săptămânii de lucru de 4 zile
Articolul următor
Alte articole interesante