MAIB: Plata ratelor la credite, inclusiv dobânzi, amânată pentru 3 luni

Moldova Agroindbank anunţă despre decizia de a amâna până la data de 31 mai plata ratelor la credite, inclusiv dobânzile, susţinându-şi clienţii persoane fizice în situaţia cauzată de COVID-19.

separator
Astfel, achitarea ratelor la credite, inclusiv dobânzile în perioada martie-aprilie-mai 2020 se amână. Rambursările acestor sume vor fi efectuate în luna iunie. La solicitarea clientului, graficul de rambursare a sumelor în cauză va fi modificat.

Decizia se extinde asupra produselor creditare pentru persoane fizice: de consum, ipotecare, overdraft, cardul de cumpărături în rate LiberCard şi cardul de credit.

Pentru perioada martie-aprilie-mai 2020 nu vor fi aplicate penalităţi pentru neachitarea sumelor datorate spre plată.

MAIB menţionează că în cazul în care au posibilitate, clienţii pot achita ratele conform graficului. Plata poate fi efectuată prin intermediul aplicaţiei MAIBank sau Internet Banking, pentru a evita vizita la bancă.

În acelaşi timp, MAIB accentuează că deservirea depozitelor se va desfăşura în regim obişnuit, în pofida circumstanţelor create.

Decizia băncii referitor la produsele creditare pentru persoanele juridice, indiferent de forma de organizare şi domeniu de activitate, va fi anunţată în scurt timp.

Două femei din Moldova au născut în ambulanță
Articolul anterior
McDonald’s oferă echipajelor de poliție și ambulanță câte un sandviș și o băutură caldă
Articolul următor
Alte articole interesante