Mama cu cărucior lovit pe o trecere de pietoni este soția lui Alex Calancea

Noi detalii despre accidentul produs luni, când o femeie, care traversa regulamentar strada cu un cărucior, a fost la un pas de a fi lovită de o mașină.

Potrivit poliției, a fost identificat șoferul, dar și mama, care s-a dovedit a fi interpreta Viola Julea, soția instrumentistului Alex Calancea, transmite Tv6.md

Femeia a mărturisit că s-a ales cu o sperietură zdravănă și a depus o plângere la poliție. Artista își amintește cu groază de acele întâmplate.

„Brusc a venit mașina și fără ca să frâneze a dat în mine. Eu am făcut un pas în spate și a lovit căruciorul. Era o traumă psihologică, eu m-am speriat foarte tare. Azi dimineața m-au sunat că au găsit șoferul. El tot este speriat și a cerut scuze”, a declarat Viola Julea.

Ea ne-a mai spus că, din fericire, copilul era în acel moment la creșă și nu în cărucior. Interpreta traversează aproape zilnic strada pe care s-a produs accidentul.

Potrivit oamenilor legii, șoferul riscă o amendă de până la 2.500 lei sau ar putea rămâne fără carnet de conducere timp de un an.

O femeie însărcinată a pierdut copilul din cauza unui anestezist beat şi a medicului care a plecat din tură
Articolul anterior
A doua țară din lume care a atins imunizarea colectivă. Numărul îmbolnăvirilor a scăzut cu 98%
Articolul următor
Alte articole interesante