Mama cu trei fete. Mesajul emoționant al Rodicăi Ciorănică, de ziua de naștere a mamei sale

Ieri, 23 februarie, a fost o zi deosebită în familia Rodicăi Ciorănică. Mama jurnalistei, care a adus pe lume trei fete frumoase și ambițioase, și-a sărbătorit ziua de naștere.

Rodica Ciorănică a publicat o poză din arhiva familiei, în care apare alături de mama și cele două surori ale sale, dar și un mesaj emoționant în care și-a exprimat dragostea și recunoștința pentru ființa care i-a dat viață.

Surorile Ciorănică au o relație deosebită cu mama lor.

,,La multi ani, Mama!

Mama noastra nu a avut o viata usoara, dar inca răde ca un copil ghidus atunci cand ne poveste despre prostioarele noastre sau ale lui tata, sau despre copilaria ei.

Mama a varsat atatea lacrimi in viata ei, dar nu a pierdut niciodata pofta de viata.

Mama are visuri frumoase. Legate de casa, legate de noi si de nepoti. Si cand le poveste, ai impresia ca viata abia incepe. Cred ca m-a molipsit si pe mine de felul asta entuziasmat de a visa.

Mama se supara repede si plângea, inainte. Daca nu o sunam mai mult de trei zile. „Vi-i totuna!”… demult nu mai las sa se adune trei zile nevorbite cu ea. Si cred ca abia in ultima vreme am inteles cat de important este asta pentru o mama. Pentru MAMA MEA.

Te iubim, Mama! De la Chisinau, de la Sibiu, de la Rotterdam si de la Londra. Sa ne fii sanatoasa si vesela, ca restul le facem noi!”, a scris Rodica Ciorănică.

De curând, sora mai mare a jurnalistei a devenit mamă pentru a doua oară, oferind bunicilor cel de-al patrulea nepoțel.

Un reputat medic obstetrician-ginecolog din Chișinău s-a stins din viață
Articolul anterior
Corina Țepeș și Costi Burlacu au vizitat-o pe Valentina Cojocaru. Vezi ce surpriză i-au făcut artistei
Articolul următor
Alte articole interesante