Mama ei a forţat-o să supravieţuiască două luni în sălbăticie pentru că era grasă. Mărturiile fiicei unei celebre actriţe

Jenny Pentland avea doar 15 ani atunci când s-a confruntat cu coşmarul vieţii ei. Unul pregătit chiar de celebra sa mamă, care, la rândul ei se confrunta cu lupta împotriva kilogramelor în plus.

Disperată că fiica ei era supraponderală, actriţa Roseanne Barr a luat măsuri drastice când Jenny avea 15 ani. Adolescenta a fost surprinsă chiar acasă, în Los Angeles, de un grup de bărbaţi care i-au pus cătuşele, au dus-o la aeroport şi au urcat-o într-un avion spre Utah. Acolo, împotriva voinţei ei, a fost dusă într-o tabără specializată în tehnici de supravieţuire aflată în pădure şi forţată să trăiască în condiţii vitrege vreme de nu mai puţin de două luni. Sună extrem?

Ei bine, Roseanne Barr este cunoscută la Hollywood pentru lupta ei cu kilogramele – iar disperarea mamei care îşi vedea fiica confruntându-se cu aceleaşi probleme a împins-o la astfel de măsuri. În Utah, Jenny nu a avut niciun contact cu familia ei, trezindu-se dintr-o dată, de la belşugul de acasă, în împrejurări în care hrana era foarte redusă. Şi deloc atractivă. Potrivit mărturisirilor de acum ale lui Jenny, lucrurile au mers, însă, prea departe. Mult prea departe. Întreaga experienţă s-a transformat într-un coşmar, atunci când a fost bătută de un membru al echipei de la tabăra de supravieţuire – iar la un moment dat a fost nevoită să jupoaie împreună cu cineva o veveriţă, ca să aibă ce mânca. „Eu am primit un picior de veveriţă în urma acestui efort”, povesteşte Jenny.

„Mama m-a forţat să supravieţuiesc în sălbăticie pentru că eram grasă!”, spune fiica unei celebre actriţe. Iată cine i-a aplicat aceste măsuri dure

Ajunsă la 45 de ani, Jenny spune că tot ce s-a întâmplat atunci rămâne pentru ea o răpire. Şi nu înţelege de ce a fost atât de chinuită în adolescenţă, în loc să ducă o viaţă normală. „Singura mea vină era că eram grasă”. Întreaga poveste este detaliată în cartea autobiografică lansată de Jenny, „This Will Be Funny Later: A Memoir”. Problemele au început pe când Jenny avea 13 ani, în 1989. La acea vreme, Roseanne tocmai cunoştea succesul cu un sitcom, dar în acelaşi timp se afla în divorţ de tatăl lui Jenny. „La sfatul avocaţilor, toate acţiunele mele erau înregistrate pentru a fi folosite apoi la proces şi a se decide astfel care părinte era mai potrivit să mă crească.

Dacă mă îngrăşam, avocaţii notau asta imediat”. Şi chiar s-a îngrăşat – ba chiar, povesteşte Jenny, a început să se taie cu lama din cauza stresului extrem. Aşa a ajuns să fie chiar internată în două spitale psihiatrice. Iar chinurile au continuat… Într-o zi, când cântarul a indicat că ajunsese la 113 kilograme, Roseanne i-a turnat Cola peste întreaga farfurie cu mâncare, ca să nu mai poată mânca. Periplurile ei în instituţiile psihiatrice, pe care le aseamănă cu nişte închisori, s-au încheiat abia când a împlinit 18 ani – perioadă în care s-a încheiat şi al doilea mariaj al lui Roseanne, cel cu actorul Tom Arnold (vezi galeria foto), Jenny considerând că multe dintre măsurile luate împotriva ei fuseseră ideile acestuia. Ulterior, a reuşit să lege o relaţie normală cu mama ei, lucrând chiar ca scenaristă la unul dintre show-urile lui Roseanne. În prezent, Jenny e căsătorită şi are cinci copii. 

Un american susţine că penisul său s-a micşorat după ce a fost bolnav de COVID
Articolul anterior
Încă 11 moldoveni au pierdut lupta cu virusul. Cea mai tânără dintre victime avea doar 45 de ani
Articolul următor