Mama gemenilor căzuţi de la etaj postează zilnic filmuleţe macabre

Mama gemenilor căzuți de la etaj postează zilnic filmulețe emoţionante de la mormântul copiilor.

Mama gemenilor din Ploiești, care au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc, postează zilnic pe TikTok filmulețe macabre, de la mormântul copiilor săi, scrie gazetadecluj.ro.

Mama celor doi micuţi continuă să fie activă pe rețelele de socializare şi postează zilnic filmulețe și pe aplicație.

Multe dintre videoclipuri sunt de-a dreptul cutremurătoare, având în vedere faptul că este filmată când merge la mormântul celor doi îngerași de doi ani, sărută crucile lor și le aprinde candele la căpătâi.

@andreeavioleta282♬ sunet original – Ana Maria

@andreeavioleta282♬ sunet original – Alex Alex

Presa a scris că ea a revenit pe reţelele de socializare la numai două zile după ce și-a înmormântat copiii. Femeia, externată de la Spitalul de Psihiatrie, a șocat din nou prin comportamentul său. În cele mai recente imagini, aceasta apare fredonând o manea. Femeia se află în prezent acasă, alături de cel de-al treilea copil, relatează Realitatea PLUS. 

După tragedie, au ieșit la iveală tot mai multe detalii controversate despre mama gemenilor, despre felul în care își creștea copiii și cum își trăia, de fapt, viața. Chiar și fratele ei a declarat că avea un anturaj dubios și practica prostituția.

La momentul tragediei, produse în data de 11 august, vecinii spuneau că părinții micuților se mutaseră de doar două zile în bloc. Iar într-una dintre seri au auzit certuri între femeie și soțul ei. Autoritățile continuă cercetările în acest caz și iau în calcul mai multe ipoteze.

Dezastru ecologic la Sângerei, unde o gunoişte arde de săptămâni bune
Articolul anterior
Surorile Zaiţev au recunoscut că împart acelaşi soţ
Articolul următor