Mama lui “Guguţă” este astăzi omagiată

Este director de teatru, actriţă, animatoare, colegă, prietenă, mamă şi pur şi simplu femeie. Gabriela Lungu, mama lui “Guguţă” este mereu tânără, puternică şi înconjurată de copii. Trece prin viaţă cu capul sus şi nu lasă greutăţile să o întoarcă din drum. Este o femeie bogată, pentru că a “adoptat” sute de copii, păpuşi şi actori, odată cu venirea la cârma Teatrului Municipal de Păpuşi “Guguţă”. Între spectacole şi noi proiecte, reuşeşte întotdeauna să bea o cafea cu cineva drag, chiar daca este mereu pe fugă.

separator

În acestă zi, deosebită pentru Gabriela Lungu, unica.md vine să îi ureze tot ce este mai frumos şi mai bun. Lumea copilăriei în care trăieşte mai mult decât în lumea ei, să o răsplătească cu flori rare, aplauze şi zâmbete de copii. Să fie puternică şi să îi permită sănătatea şi dragostea pentru ceea ce face să îşi vadă visele realizate.

Şi pentru că Gabriela Lungu este apreciată de colegii de breaslă, iată doi dintre actorii care au câteva cuvinte special pentru ea:

andrei porubin„Gabi este un exemplu foarte preţios de actriţă care ştie să dăruiască energie pozitivă. Este actriţa care trăieşte între două extreme: romantism şi exaltare. Îi doresc din suflet să fie sănătoasă, să aibă grija de „Guguţă” al ei, să fie o mamă bună pentru el, aşa cum a învăţat-o  mama ei. Să aibă grija de copiii (păpuşile) ei şi de „Guguţă”, ca să mănânce bine şi să facă cât mai multe şotii. Să bucure şi să educe cum ştie ea mai bine copiii noştri ”

Andrei Porubin

nicusor turcanu“Îi doresc Gabrielei tot ceea ce are mai scump un om – sănătate. Să aibă mereu alături oamnei dragi şi prieteni adevăraţi. Să aibă putere şi ambiţie de a realize tot ce îşi propune. Şi pentru că nu e uşor să faci teatru şi mai ales să conduci un teatru, îi doresc răbdare şi succes în toate! La mulţi ani!”

Nicu Ţurcanu 

Irina Efros – câștigătoarea celor 2 luni de răsfăț!
Articolul anterior
Retenția de lichide te împiedică să slăbești!
Articolul următor
Alte articole interesante