Mama lui Ionel Istrati: ,,De 30 de ani sunt cea mai fericită mamă!”

Interpretul autohton Ionel Istrati a fost ieri sărbătorit. Evenimentul a fost unul deosebit, așa cum artistul a ajuns la o cifră specială. La cei 30 de ani, acesta a primit numeroase mesaje de urare din partea fanilor, colegilor din showbiz și prietenilor. Unele dintre cele mai mari emoții le-a avut mama artistului, care a venit cu un mesaj emoționant.

,,De 30 de ani sunt cea mai fericită mamă! Îmi amintesc cu nostalgie și căldură emoțiile trăite. Simt in suflet împlinirea. Vreau sa-ți recunosc, Ionel, că în toți acești ani m-ai uimit prin seninătatea gândurilor, bunătatea sufletească și desigur talentul muncit! Ești bucuria mea! La mulți ani! ❤️”, a scris Valentina Istrati, mama interpretului în vârstă de 61 de ani.

Ca un adevărat prinț, așa a arătat artistul de ziua sa, optând pentru o ținută care i-a subliniat splendoarea vârstei. Artistul și-a adunat câțiva dintre cei mai buni prieteni pentru a marca sărbătoarea, iar tortul a fost și el unul somptuos, evident unul în stilul sărbătorii.

Câteva imagini video de la sărbătoare au fost postate pe rețeaua de socializare facebook. La sărbătoarea de 30 de ani, artistul și-a invitat mai mulți colegi din showbiz, printre ei: Adrian Ursu, trupa Akord, Iuliana Beregoi, Lenuța Gheorghiță, Gabi Burlaca și Roman Burlaca și alții

La mulți ani, Ionel Istrati!

Premieră în lumea medicală: Prima inimă complet artificială poate fi folosită în transplanturi
Articolul anterior
Hâncești: Un tânăr de 27 de ani a murit intoxicat cu monoxid de carbon
Articolul următor
Alte articole interesante