Mama ofițerului ucis la Aeroport, răpusă de durere: „Îmi exprim sincera recunoștință față de toți cei care ne-au fost alături”

Mama polițistului de frontieră ucis la Aeroport, este răpusă de durere după ce și-a pierdut copilul. „Orice efort pământesc nu ne va întoarce sufletul nostru înapoi, nu-l va înlocui”, se arată într-un mesaj plin de regrete al femeii. Totodată, Nina Munteanu a mulțumit tuturor pentru susținere. „Îmi exprim sincera recunoștință față de toți cei care ne-au fost alături în cea mai tristă zi”, a scris aceasta pe rețele, scrie unimedia.info.

„A avea o persoană alături în cele mai grele momente este ceva de care noi toți avem nevoie!

Aș dori să-mi exprim sincera recunoștință față de fiecare în parte care au fost alături de noi, începând cu 30 iunie, în cea mai tristă zi din viața noastră.

Vă mulțumim pentru cuvintele calde și gândurile bune transmise de cei prezenți și de cei aflați în străinătate”, se arată în mesaj.

„Orice efort pământesc nu ne va întoarce sufletul nostru înapoi, nu ne va umple golul din suflet, nu-l va înlocui!”, a scris mama polițistului de frontieră, ucis la Aeroport.

Angajații IGSU au salvat o persoană de la înălțimea de 50 metri
Articolul anterior
Tragedie la Hâncești! Un bărbat a murit după un incident cu polizorul
Articolul următor