Mama tinerei din Comrat a muncit mulți ani peste hotare ca să-și poată întreține fiica. Tânăra este absolventă a colegiului de medicină

Crima din Comrat, în care o tânără de 21 de ani, și-a sfâșiat mama, a șocat întreaga comunitate. Potrivit presei găgăuze, mama fetei a muncit mulți ani în Germania ca să-și poată întreține copilul. Tânăra nu este studentă la universitatea de medicină. Ea a absolvit anul trecut Colegiul de Medicină din Cahul.

foto: echipa.md

Crima a avut loc într-un apartament din Comrat. „I-a scos inima din piept. Așa grozăvie nu s-a întâmplat niciodată în Comrat”, spune primarul Serghei Anastasov, pentru publika.md.

Femeia decedată avea 40 de ani. Potrivit presei găgăuze, ea a lucrat mulți ani în Germania pentru a-și întreține fiica. La un moment dat, tânăra a început să consume droguri, iar femeia s-a întors pentru a o trata:

„În oraș au spus că nu se știe clar unde a rătăcit. Mama ei a venit să o întoarcă pe calea cea bună. De aici a început cearta”.

Se știe că suspecta a absolvit colegiul de medicină anul trecut.

,,Este eleva mea și îmi amintesc că nu a fost așa. Da, uneori a dat dovadă de caracter, ca să spunem așa, dar nu a fost agresivă, nu s-a comportat urât”, spune Serghei Badneu, directorul Colegiului de Medicină din Cahul.

Tânără de 21 de ani, aflată sub influența drogurilor, și-a ucis propria mamă la Comrat.

Tânăra din Comrat care și-a ucis mama ar fi fiica unui ex-candidat la funcția de bașcan al Găgăuziei.

O femeie care se deplasa pe marginea carosabilului, spulberată mortal de un Audi la Sângerei
Articolul anterior
Restricții noi. Germania anunță închiderea școlilor și grădinițelor începând de miercuri, 16 decembrie
Articolul următor
Alte articole interesante