Manechinele din Republica Moldova cuceresc lumea prin naturaleţe

Câştigă peste 15 mii de euro fără a fi acuzate c

separator
ă dețin silicoane sau botox. Manechinele din Republica Moldova sunt recunoscute pentru naturaleţea şi frumuseţea lor de cele mai renumite case de modă. Nina Ricci, Christian Dior, Lanvin,  Balenciaga, Robertto Cavalli, Jil Sander- sunt doar câteva dintre numele mari din modă cu care au colaborat frumoasele manechine din Moldova.

Potrivit unui reportaj făcut de postul de televiziune AcasaTV, deși manechinele din Moldova nu sunt posesoare de silicoane, nu au buze injectate şi nu umblă pe stradă acoperite de o tonă de machiaj, sunt foarte apreciate peste hotare. Tocmai naturaleţea le-a făcut remarcate pe podiumurile de modă internaţionale şi le-a băgat în conturi sute de mii de euro.

Deși sunt de o frumuseţe uimitoare şi intră în contact cu o mulţime celebrităţi, fotomodele spun că vor să-şi clădească o reputaţie prin propriile performanţe, chiar dacă majoritatea din ele nu au atins încă majoratul. Spun că nu au de gând să devină faimoase defilând la braţul unor fotbalişti renumiţi sau stârnind scandaluri în paginile tabloidelor, ci vor să devină renumite grație muncii lor.

Sursa: http://unimedia.info/

Stilul de viaţă sedentar este dăunător pentru rinichi
Articolul anterior
Sărut la 80 de km/oră, pe motocicletă. Gestul care a uimit colegii de trafic
Articolul următor
Alte articole interesante