Maratonul poeziei de 1 martie!

Primăvara ne trezește cele mai bune și luminoase sentimente, începem să observăm frumosul în tot ceea ce ne înconjoară, iar datorită emoțiilor debordate, vrem să vorbim în versuri. Haideți să întâmpinăm împreună primăvara și sărbătoarea Mărțișor în această stare de spirit poetică!

separator

Compania „Videosecurity” desfășoară Maratonul poeziei – ediția de primăvară și invită toți doritorii de a participa la acest eveniment pe data de 1 martie în scuarul Catedralei, pentru a împărtăși dragostea față de orașul natal. Fiecare participant, care va recita o poezie despre dragostea față de patrie va primi o surpriză plăcută și un mărțișor. Scopul acțiunii este de a sprijini tradiția moldovenească de a sărbători „Martișorul” și de a trezi spiritul patriotic în cetățeni.Evenimentul se va desfășură în Scuarul Catedralei, de la ora 14:00 și până la 16:00. Veniți împreună cu familia, familiarizați copiii cu frumosul și arătați-le prin exemplul propriu cum poezia și dragostea față de mediul ambiant înalță omul! De asemenea, sunt așteptați și elevii din școlile Capitalei.

Organizatorul și sponsorul acțiunii este compania Videosecurity. Pentru mai multe informații despre acest eveniment accesați aici sau sunați la următorul număr de tel. 0 (78) 88 66 10.

La Aeroportul Internațional Chișinău a fost amenajată o cameră pentru păstrarea bagajelor
Articolul anterior
Cinci lucruri de care își va aminti copilul tău când va crește mare
Articolul următor
Alte articole interesante