Marcel Pavel, acuzat că ar fi fost plătit să spună că are Covid-19. Reacția dură a artistului

Artistul Marcel Pavel a transmis un mesaj dur celor care îl acuză de faptul că problema sa medicală nu ar fi reală: ,,Să vă fie rușine celor care ați scris mizerii despre mine!”, a scris artistul pe pagina sa de facebook.

separator

Marcel Pavel este internat la Institutul „Matei Balş” din București, cu diagnosticul de coronavirus.

„Am văzut cu câtă răutate au privit și privesc unii oameni (dacă-i pot numi așa…) faptul că eu trec prin momente extrem de dificile ale vieții mele! Repet, am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, o afecțiune gravă a plămânilor, necesitând un termen foarte îndelungat pentru a mă vindeca!”, a scris Marcel Pavel pe Facebook.

„Unii indivizi care au venin în loc de sânge au îndrăznit să scrie pe pagina mea că am fost plătit că să mă îmbolnăvesc de plămâni și stau în spital în jur de 2 săptâmâni…! Cât să fii de câine și de bătut în cap și să îmi spui asta tocmai mie!”, adăugat el. Să vă fie rușine celor care ați scris mizerii despre mine! Este prima, dar și ultima oară când o să mai scriu lucruri negative legate de detractori! Găsiți pe altcineva pe care să bârfiți, pe pagină mea nu este loc de așa ceva!”

Artistul în vârstă de 60 de ani a precizat că îi va șterge din lista de facebook și îi va bloca pe cei care susțin că de fapt nu ar fi bolnav de coronavirus.

„Trec prin momente de cumpănă a vieții mele! În loc să veniți în întâmpinarea mea cu un gând bun și cu urări de sănătate, v-ați permis să scrieți numai răutăți! Pe cei care ați scris și v-ați permis să mă jigniți și să mă acuzați pe nedrept, fără să aveți nici măcar o dovadă că aș fi implicat în toată închipuirea această bolnavă a voastră, o să vă scot din listă și o să vă blochez, ca să nu vă mai permiteți să bârfiți la modul ordinar la adresa mea!”, a mai scris Marcel Pavel, potrivit libertatea.ro.

440 de pacienți infectați cu Covid-19, internați în stare gravă
Articolul anterior
Video. Un băiețel de doar un an gătește și strânge pe Instagram peste un milion de fani
Articolul următor
Alte articole interesante