Marcel Pavel, la Chișinău: ,,M-ar bate soția mea, dacă v-aș spune ce îmi place cel mai mult la voi”

Interpretul îndrăgit în România, dar și în Republica Moldova, Marcel Pavel, susține că aici, se simte mai bine decât acasă, peste Prut. Cum îi descrie pe moldoveni, dar și ce îi place cel mai mult în țara noastră, artistul a dezvăluit într-un interviu pentru Dorin Galben, conform shok.md.

CREDIDAM – La mulţi ani, Marcel Pavel!

„Dacă să fac o însumare a venirilor mele aici, cred că de 500 de ori am venit, începând din 1998. Am cunoscut oameni importanți. Aceste ocazii se datorează și finilor mei, care sunt și impresari, și în afară de concertele pe care le-am susținut aici, oficiale, la Palatul Național și chiar și în aer liber, pe scenele mari ale Chișinăului și nu numai, alături de cumătrul meu Nicolae Botrgos și nu numai, de domnul Mustea, de Orchestra Simfonică a Radio Televiziunii Moldova, de fiecare dată când calc acest pământ simt o trăire extraordinară și nu o spun cu ipocrizie, o spun foarte sincer. Mi-e drag, mă simt mai bine decât la mine acasă, să mă ierte românii noștri, dar mă simt mult mai bine. Simt mai multă căldură și felul cum ascultă publicul un artis și cum îl prețuiește, e o diferență foarte mare. Și în România sunt iubit, respectat, dar aici, când calc pe scena Palatului Național, simt un vibe extraordinar din partea publicului și un respect deosebit. Vin și cu o emoție extraordinară, dar constructivă”, a mărturisit interpetul.

Întrebat ce îi place cel mai mult în Moldova și ce îi displace, Marcel Pavel a menționat: „Nu pot să vă spun prea mult, pentru că m-ar bate soția mea, dacă aș spune ce îmi place cel mai mult aici. Îmi plac chipurile doamnelor, domnișoarelor. Pe moldovence le consider cele mai frumoase femei din lume și nu exagerez. La bărbați nu mă uit, dar la doamne, domnișoare mă uit, foarte îngrijite, foarte fine, e o îngemănare între partea rusă și partea românească, așa o văd, de o frumusețe rară. Suftelu vostru îl iubesc, sinceritatea voastră, felul cum primiți oamenii, știți să fiți gazde extraordinare, niște calități extraordinare. Mi-e drag să vin aici, mă simt ca la mine acasă”.

Cât despre partea rea, artistul a precizat: „Nu vreau să discut despre ea, nu văd nimic rău, de câte ori vin aici, văd doar lucrurile bune, pe cele rele, chiar dacă le văd, le dau la o parte”.

Fostul mare fotbalist irlandez, Robbie Keane, va veni în Moldova
Articolul anterior
O tânără care a renunțat la facultate fără să le spună părinților câștigă acum 10.000 de dolari pe zi
Articolul următor