Marcel Roșca a câștigat Premiul Mare la concursul „Kaunas talent 2018” din Lituania

În perioada 29 noiembrie – 3 decembrie, în Lituania s-a desfășurat celebrul festival muzical ,,Kaunas Talent”. Concursul a reunit interpreți din peste 20 de țări ale lumii, artiști, organizatori și producători.

separator

Interpretul moldovean Marcel Roșca a câștigat GRAND PRIX-ul concursului internațional de muzică ,,Kaunas talent 2018”, reprezentând cu mândrie țara noastră! Artistul și-a pus în valoare talentul și vocea sa inegalabilă, interpretând două melodii: prima melodie, în limba oficială a țării reprezentate, iar a doua piesă a fost aleasă în mod liber. Juriul a desemnat cele mai bune nominalizări clasice, pop, rock, jazz, folk, clasic, pentru care au acordat trofee, diplome și cadouri. Câștigătorul GRAND PRIX-ului s-a ales cu un premiu bănesc, o diplomă și faimoasă statuetă realizată de artistul Edmundas Unguraitis.

Amintim că anul acesta interpretul a fost premiat cu Grand Prix la concursul „Slaveanskii Bazar” din Belarus. De asemenea, Marcel Roșca a fost premiat cu Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova.

,,Acasă de Crăciun” – trupa Brio Sonores a lansat un colind de suflet în ajunul sărbătorilor!
Articolul anterior
Palatul Kensington a publicat felicitările de Crăciun. Cum apar în poze familiile lui William și Harry?
Articolul următor
Alte articole interesante