Mare atenție la bagajul de mână și de cală în avion!

Sezonul vacanțelor îți fac cu ochiul, dar trebuie să știi că niciodată nu e târziu să găsești o ofertă fierbinte, pe buzunarul tău.

separator

Vezi AICI cele mai bune oferte de zbor low cost, care îți garantează un zbor sigur la cel mai mic preț de pe piață.

Dacă ai trecut cu bine de prima etapă, cea a procurării biletului, urmează să îți faci bagajul. Maximă prudență, și aici!

Pentru a proteja pasagerii de pericolul explozibililor lichizi, UE a adoptat noi măsuri de securitate care restrictionează cantitatea de lichide admise în bagajul de mână.

Zbordirect.md îți oferă câteva sfaturi care te vor ajuta să eviți ciocnirile cu agenții de pază de la aeroport!

Dacă bagajul tău de cală conține obiecte de valoare, poți să îți faci o asigurare de călătorie care să includă și asigurarea bagajului de cală. Doar în acest caz vei fi despăgubit.

În atenția doamnelor! Produsele cosmetice pe care le puneți în bagajul de mână, trebuie să încapă în pungile transparente pe care le primiți în aeroport, acestea având dimensiuni de 20×20 cm și volum de un litru. Lichidele trebuie transportate în recipiente de maximum 100 ml.

Citește pe Zbordirect.md  lista produselor și lucrurilor pe care ai voie să le pui în bagajul de mână, dar și în cel de cală.

Aici poți vedea limitele pentru alcool și tutun admise în UE: https://europa.eu/youreurope/citizens/travel/carry/alcohol-tobacco-cash/index_ro.htm

Accesează www.zbordirect.md și rezervă-ți un bilet online: ușor, rapid și sigur!

ZborDirect este o Agenție online de bilete de avion low cost. Marca comercială și site-urile zbordirect.com, zbordirect.eu, zbordirect.md aparțin companiei OPTIMVEST GROUP, înregistrată în Republica Moldova cu activități în domeniul rezervărilor bilete de avion și serviciilor anexe transporturilor aeriene. Zboruri directe spre destinații în Europa, America și Asia sunt operate de companii aeriene verificate.

Destinații de vis, la un click distanță!

Interpretul Toly Druga a primit un ,,cadou scump” de la o fană, de Ziua Îndrăgostiților!
Articolul anterior
Un tânăr de 17 ani din Capitală a murit din cauza gripei. Familia este în stare de șoc
Articolul următor
Alte articole interesante