Margarita, femeia căreia fostul soț i-a tăiat brațele cu toporul, este însărcinată cu al treilea copil

Margarita Gracheva, femeia din Rusia, mamă a doi copii, care a trecut printr-o adevărată dramă, după ce fostul soț gelos i-a tăiat brațele cu toporul, a anunțat că așteaptă al treilea bebeluș.

Margarita s-a recăsătorit în luna septembrie a anului trecut. Aceasta și-a refăcut viața alături de noul ei iubit, care a cerut-o în căsătorie.

Margarita a publicat mai multe fotografii în care apare cu burtica la vedere, alături de soțul ei și cei doi fii ai săi, din fosta căsnicie.

,,In curând vom fi trei. Bucurați-vă pentru noi și ridicați un pahar cu moare și gustați dintr-un castravete murat”, a scris Margarita în dreptul imaginilor. Bineînțeles că internauții s-au bucurat nespus la aflarea acestei vești minunate.

Margarita era căsătorită cu primul ei soț de cinci ani. În momentul în care femeia a decis să divorțeze de soțul ei, violent și gelos, acesta a dus-o într-o pădure de lângă Moscova, Rusia, unde i-a tăiat brațele cu toporul. Incidentul care a șocat o țară întreagă a avut loc în toamna anului 2017.

Din păcate medicii i-au putut salva doar un braț, iar pe celălalt au fost nevoiți să îl amputeze. Fostul soț a fost condamnat la ani grei de închisoare.

Astăzi Margarita își trăiește fericirea, e puternică, iar în curând va aduce pe lume o nouă viață.

Deţinătorii de animale care nu vor strânge excrementele riscă amendă până la 1500 de lei
Articolul anterior
Vladimir Putin a fost ales cel mai atrăgător bărbat din Rusia
Articolul următor
Alte articole interesante