Margarita Graceva, tânăra care a rămas fără braț din cauza fostului soț, s-a recăsătorit! Imagini de la nuntă

Margarita Graceva, tânăra din Rusia căreia fostul soț gelos i-a tăiat brațele cu toporul într-o pădure de lângă Moscova, a fost din nou mireasă. Nunta a avut loc anul trecut. Tânăra însă abia acum a dezvăluit detalii despre ceremonie și a publicat mai multe imagini de la eveniment. Margarita și-a refăcut viața alături de Maxim, iubitul ei.

Margarita și alesul ei, Maxim, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii la care au participat cei mai apropiați oameni din anturajul cuplului.

În locul rochiei de mireasă, aceasta a optat pentru o salopetă albă cu umerii dezgoliți, sandale negre cu barete și cercei lungi cu perle. Soții și-au organizat o ședință foto de nuntă în ținute de mire și mireasă și halate albe, dezvăluindu-și tandrețea și dragostea pe care și-o poartă reciproc. Mai jos, puteți vedea mai multe imagini de la ceremonie.

Amintim că Margarita era căsătorită cu fostul ei soț de cinci ani. Cuplul avea doi copii. În momentul în care femeia a decis să divorțeze de soțul ei, violent și gelos, acesta a dus-o într-o pădure de lângă Moscova, Rusia, unde i-a tăiat brațele cu toporul. Incidentul care a șocat o țară întreagă a avut loc în toamna anului 2017. Medicii au reușit în mod miraculos să-i salveze femeii un braț, iar al doilea a trebuit să fie înlocuit cu o proteză.

După chinuri groaznice, Margarita a putut începe viața de la zero. Bruneta nu a devenit izolată și deprimată. Dimpotrivă, a început să facă blog, a scris o carte și a început să iubească din nou, ea fiind cerută în căsătorie din nou. În ciuda celor întâmplate, Margarita a fost capabilă să înceapă o nouă viață. Nu se teme să participe la filmări și nu își ascunde cicatricile.

Vezi și: Margarita Gracheva, tânăra căreia soțul gelos i-a tăiat brațele, și-a arătat cicatricile într-o ședință foto

Cele 5 mari necunoscute despre Coronavirus, la un an de la apariția infecției
Articolul anterior
Maia Sandu a participat la conferința europarlamentară „Femei lideri şi rolul lor în procesul de democratizare a ţărilor lor”
Articolul următor
Alte articole interesante