Margarita Graciova, tânăra din Rusia căreia soțul i-a tăiat brațele cu toporul, se recăsătorește

În urmă cu doi ani, un caz șocant a zguduit întreaga țară. Povestea monstruoasă care s-a întâmplat în Serpukhov, lângă Moscova, a ținut primele pagini ale ziarelor. Margarita Graciova, o tânără mamă doi copii, a rămas fără mâini.

separator
Dmitry Graciov și-a dus soția în pădure și i-a tăiat mâinile, după ce aceasta l-a anunțat că vrea să divorțeze. Și-a planificat pedeapsa până în cele mai mici detalii, a pus un topor în mașină, a urcat-o în ea pe soția sa, mințind-o. După fapta teribilă a dus-o la spital și s-a predat la poliție.

Margarita a supraviețuit. Medicii au făcut o minune: o mână a fost găsită în pădure, medicii i-au salvat-o și restaurat-o, operația a durat 9 ore, iar a doua, din păcate, nu a putut fi salvată. Aceasta a fost înlocuită cu o proteză bionică. Reabilitarea a fost dificilă, tânăra a suferit deja mai multe operații. Potrivit tinerei, ea nu ar fi crezut niciodată că soțul ei este capabil de astfel de atrocități. În primii ani ai căsătoriei, nu au existat probleme deloc. Totul s-a schimbat atunci când Rita a ieșit la muncă după concediul de maternitate. ,,În toamnă, după 5 ani de căsnicie, am decis că ar trebui să divorțez. Cu toate acestea, nu voiam să-l privez de drepturi de tată, am crezut că vom crește copiii împreună, ca părinți iubitori”, a spus ea. A relatat acest lucru soțului ei, iar viața ei s-a transformat într-un coșmar.

Margarita, ca victimă a violenței domestice învață să trăiască din nou, are o proteză bionică controlată direct de impulsurile creierului. Își crește singură copiii, în timp ce fostul ei soț își ispășește pedeapsa în închisoare.

Tânăra și-a lansat recent cartea sa autobiografică și motivațională care se numește ,,Fericită fără brațe – o poveste reală de iubire și atrocitate”.

În cartea sa, Margarita a dezvăluit că este iubită și iubește din nou. Omul din paginile cărții există cu adevărat în viața ei, aceasta urmând să se recăsătorească în scurt timp.      

Directorul companiei „Chişinău-Gaz” a demisionat
Articolul anterior
Poliția oferă detalii despre accidentul grav de pe traseul Chișinău- Hâncești
Articolul următor
Alte articole interesante