Maria Ciorici, alături de iubitul ei mai tânăr: ,,Nu mă oprește nimic”

A apărut soarele și în inima ei! Bloggerița și interpreta Maria Ciorici se declară împlinită și fericită alături de iubitul ei, și a dezvăluit în premieră cum arată bărbatul care îi oferă toată dragostea și atenția.

Pe cei doi îndrăgostiți îi desparte o diferență de vârstă de șapte ani. Maria are o mare comunitate de urmăritori și deși mulți internauți le-au urat doar gânduri bune, s-au găsit unii care au criticat faptul că iubitul bloggeriței este mult mai tânăr.

„Oameni buni, ce dragoste și sentimente, ce momente trăim zi de zi, nu mă oprește nimic, nu mă influențează absolut deloc părerile acestea”, a spus Maria într-un instastories.

„Da e mai mic, dar are o logică și o gândire bună și un suflet foarte mare. Pe mine asta m-a atras la el”. Mai mult, potrivit bloggeriței, Valentin are o relație caldă cu fetița interpretei din prima căsătorie.

„Sunt pregătită pentru orice. Cum va da Dumnezeu. Vă spun din suflet, cu toată sinceritatea că sunt atât de liniștită, iar asemănarea asta mare dintre noi, cred că nu este întâmplătoare. El vrea să facă familie cu mine, vrea să ne căsătorim. Eu, desigur, nu mă grăbesc. Mai trăim, ce avem de pierdut?”.

„Nu sunt singură, sunt iubită, stimată, ajutată, apreciată, curtată, alintată, giugiulită, pupată. Cu copilașul meu mă ajută. Se implică și nu e indiferent față de copil.

M-am învățat din nou să iubesc, să ofer căldură și atenție”, a mai adăugat bloggerița.

Amintim că recent Maria Ciorici și-a lansat cel de-al doilea videoclip al său în care apare și iubitul ei.

Compania Pfizer/BioNTech anunță că va cere autorizarea pentru o a treia doză de vaccin
Articolul anterior
Un bărbat din Briceni a vrut să-și apere fiul, dar a fost ucis în bătaie de un grup de tineri
Articolul următor
Alte articole interesante