Mariana Mihăilă a lansat melodia perfectă pentru dansul mirilor! Vezi videoclipul piesei „Ты и я”!

Așteptarea emoționantă a luat sfârșit! Interpreta Marian Mihăilă aduce în dar publicului, și în special tinerilor îndrăgostiți, videoclipul piesei „Ты и я”, un produs muzical asemeni un scurt film, cu o bogată regie pentru care au colaborat o echipă întreagă de specialiști, în jur de cincizeci de oameni, videoclipul fiind de altfel unul din cele mai apreciate creații de până acum din repertoriul artistei.

separator

O piesă emoționantă cu un final fericit împletește povestea de iubire a doi tineri ale căror sentimente se înfiripă în anii de școală, așa cum deseori se întâmplă, acestea devenind tot mai puternice odată cu trecerea anilor.

Filmările videoclipul piesei în limba rusă ,,Ты и я ” s-au produs la Dănceni, la școala din satul de baștină al Marianei Mihăilă, în orășelul Ialoveni, în Chișinău, la Orheiul Vechi și la Moldova-Film. Este de menționat faptul că nu mai puțin de trei cupluri de actori au jucat în rolul eroilor din film, la diferite etape de vârstă, iar rezultatul este unul surprinzător.

„Una din cele mai solicitate piese ale mele la dansul mirilor, de azi are și un videoclip! O poveste extrem de romantică, cu un sentiment ce se naște în timpul anilor de școală și care culminează la maturitate. Cu drag pentru toți îndrăgostiții!”, a scris interpreta pe pagina de Facebook.
      

Vizionare plăcută!

Text: Mariana Mihăilă; Muzică, orchestrație, mix și mastering: Alexandru Brașoveanu

Mari artiști ai neamului românesc, de pe ambele maluri ale Prutului, se reunesc la Vatra, la ,,Festivalul Cultural al Românilor de Pretutindeni”!
Articolul anterior
Studenții de la medicină organizează un flashmob în centrul Capitalei
Articolul următor
Alte articole interesante