Marinela Bezer a schimbat peste cinci rochii la nunta cu Vlad Gațcan. Vezi pentru ce ținute a optat vedeta Instagram-ului

Vloggerița Marinela Bezer și iubitul ei, Vlad Gațcan, s-au căsătorit în Franța, pe Coasta de Azur. Cei doi îndrăgostiți au avut parte de o ceremonie spectaculoasă și veselă, alături de rude și prieteni din străinătate, dar și din Moldova.

Vedeta Instagram-ului moldovenesc și-a ales peste cinci rochii uimitoare pentru marele eveniment și toate i s-au potrivit perfect punându-i în valoare silueta și formele de invidiat.

Mirele a optat pentru un costum clasic negru și unul gri, iar mireasa s-a răsfățat în rochii și pantofi eleganți.

La ceremonia de oficializare a căsătoriei, bloggerița a purtat o rochie spectaculoasă cu mâneci lungi din dantelă, decorate cu pene. Rochia a fost completată de un voal lung de câțiva metri.

O altă rochie de mireasă, mulată, cu decolteu și tâietură laterală înaltă a fost purtată la masa de sărbătoare, iar la dansul mirilor bloggerița și-a schimbat din nou rochia. De data aceasta a ales o rochie elegantă și senzuală de tango.

În momentul în care a fost adus tortul mirilor, Marinela s-a afișat într-o altă rochie strălucitoare de mireasă, una cu voal scurt.

Nunta a continuat cu dansuri până în zori, iar sfârșitul ceremoniei a prins-o pe bloggeriță într-o rochie de mireasă mini, decorată cu paiete.

Caz șocant la Edineț! Un fermier își ținea muncitorii în condiții inumane și îi amenința cu moartea

Oamenii legii au făcut percheziții la un fermier de 60 de ani din localitatea Parcova, raionul Edineț. Pe numele lui a fost pornită o cauză penală pentru trafic de ființe umane. Acesta desfășoară activitatea de întreprinzător și are la întreținere mai multe bovine. Oamenii legii găsit 7 acte de identitate ale presupuselor victime, dar și alte acte care urmează a fi cercetate în cadrul acțiunilor procesuale. Bărbatul bănuit este cercetat în libertate, scrie realitatea.md.

„Pentru creșterea și îngrijirea animalelor bărbatul racola persoane pe care le exploata prin muncă. Muncitorii erau ținuți forțat în condiții inumane și dacă nu-și mai doreau să lucreze erau bătuți sau chiar amenințați cu moartea”, anunță poliția.

În rezultatul perchezițiilor efectuate la persoana bănuită au fost depistate și ridicate 2 arme de vânătoare, 19 cartușe de calibrul 16 și 30 de cartușe de calibrul 12, toate deținute ilegal.

De asemenea, au fost depistate 805 pachete cu țigări fără timbre de acciz și fără acte de proveniență.

Polițiștii din Edineț întreprind în continuare acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Conform legii penale persoana vinovată de păstrarea ilegală a armelor și munițiilor riscă pedeapsă cu închisoare de până la 3 ani, iar pentru trafic de ființe umane, riscă pedeapsă cu închisoare de la 6 la 12 ani.

Se caută director general la ”Moldtelecom”

„Moldtelecom” își caută director general. Consiliul Societății pe Acțiuni a anunțat concurs pentru ocuparea funcției respective, scrie deschide.md.

Potrivit anunțului companiei, termenul limită de depunere a documentelor pentru participarea la concurs este 16 septembrie 2022, ora 16:00. Documentele de participare la concurs pentru ocuparea funcției de Director general al S.A. „Moldtelecom” pot fi depuse la sediul societății.

În prezent, compania este condusă de Alexandru Ciubuc – director general interimar. Ciubuc a preluat această funcție în noiembrie 2021. Ciubuc este co-fondator al „Enabld” – platformă care oferă expertiză în vânzări, marketing și parteneriate strategice în comunicații, dar și co-fondator al „DAS Solutions” – o companie care dezvoltă soluții software fiabile și performante pentru industriile de telecomunicații, Fintech, asigurări și e-sănătate. 

Reacția Silviei Radu după descinderile de ieri ale procurorilor: ”Nu am participat nici la frauda bancară și nici la furtul miliardului”

Fostul primar interimar al capitalei, Silvia Radu, a venit cu o reacție după descinderile de ieri dimineața. Într-un mesaj plasat pe Facebook, Radu a respins toate acuzațiile, scrie realitatea.md.

”Eu nu cunosc nimic despre tranzacțiile, care fac obiectul declarațiilor publice de astăzi, și nu am nici o legătură cu tranzacțiile respective. Nu am semnat contracte. Nu am făcut și nu am primit plăți. Nu am participat nici la frauda bancară și nici la furtul miliardului. Eu recunosc dreptul organelor competente ale statului de a investiga bănuieli de săvârșire a infracțiunilor și sunt deschisă să colaborez cu ancheta, însă condamn modalitatea de a face acest lucru prin lezarea imaginii publice și a demnității unor persoane nevinovate. Consider că astfel de acțiuni, fără suport probatoriu, încalcă vehement drepturile omului”, a declarat Silvia Radu.

Celebrul conspiraționist Alex Jones este obligat să plătească 4 milioane de dolari părinților unui copil ucis la școala Sandy Hook
Articolul anterior
Maxim Galkin le-a răspuns fanilor săi putiniști care i-au criticat turneul din SUA
Articolul următor