Mărturie cutremurătoare a unei asistente din SUA: ,,Am văzut atât de multe decese în ultima lună, cum n-am văzut în 13 ani”

Mărturie cutremurătoare a unei foste asistente ATI de la un spital din Texas, SUA. Femeia povestește că bolnavii Covid aflați în stare gravă erau izolați într-o cameră numită ”Groapa”. Orice pacient trimis acolo ieșea doar într-un sac de plastic, spune asistenta.

separator

Pentru că nu mai suporta să vadă cum mor oamenii în jurul ei, femeia a demisionat, raportează Realitatea.net. Vă atenționăm, urmează informații care vă pot afecta emoțional.

Lawanna Rivers, fostă asistentă la Spitalul El Paso, a postat pe pagina sa de socializare un clip video în care povestește despre cea mai cumplită experiență din cariera sa.

”Am văzut mulți oameni care au murit, dar care nu ar fi trebuit să moară. Acea misiune m-a distrus. Am fost trimisă în ceea ce era numită ”Groapa”. Acolo erau opt pacienți, toți pozitivi. Mi s-a spus că oricine era trimis acolo ieșea numai într-un sac de plastic. Și, pentru că erau infectați cu Covid-19, politica spitalului era ca acești pacienți să primească doar șase minute de resuscitare. Niciunul dintre bolnavii pe care i-am avut acolo nu a reușit să scape”, povestește fosta asistentă.

Femeia mai spune că, din cauza numărului uriaș de morți, trupurile fără viață erau lăsate în saci de plastici, în saloane.

”Am văzut atât de multe decese în ultima lună, cum n-am văzut în întreaga mea carieră de 13 ani”, a mai declarat fosta angajată a spitalului.

Spitalul El Paso trece prin clipe grele. Întregul personal medical este depășit de numărul de pacienți, Texas fiind statul american cu cel mai mare număr de cazuri. De la începutul epidemiei, în acest stat au fost raportate aproape 1,2 milioane de infectări și peste 20.000 de decese.

Copiii vaccinați împotriva rujeolei și oreionului se îmbolnăvesc mai rar de Covid-19, potrivit unor studii recente
Articolul anterior
Video! Momentul accidentului în care un tânăr este lovit de taxi în Capitală
Articolul următor
Alte articole interesante