Mărturii cutremurătoare ale mamei adolescentei care a ucis un bărbat pentru a scăpa de viol

Mărturia mamei fetei din Neamţ care l-a ucis pe cel care a vrut să o violeze. Copila a stat o oră şi jumătate cu cadavrul lângă ea, timp în care poliţiştii au spart altă uşă.

O tânără de doar 16 ani a trecut prin clipe de groază. Copila a ajuns să-l ucidă pe individul care încerca să o violeze. Bărbatul, care i-ar fi putut fi tată, i-ar fi promis adolescentei un loc de muncă şi aşa a ajuns fata la el în casă. După ce l-a ucis, şocată, fata a sunat la 112. Pentru că nu ştia unde se află, le-a luat poliţiştilor o oră şi jumătate să o găsească . Agenţii au spart mai întâi uşa greşită, dar până la urmă au ajuns la ea.

„M-o sunat o nepoată de-a mea. Tu ştii ce o păţit fata? Ce-o păţit? O omorât un om. Am căzut jos.”, spune femeia într-un interviu.

E mărturia unei mame disperate care se teme pentru viitorul fetei ei. Destinul copilei de 16 ani a luat o întorsătură tragică noaptea trecută. Fata a fost ademenită de un bărbat în locuinţa lui cu promisiunea unui loc de muncă. Acolo însă, individul ar fi încercat să o violeze. Disperată, adolescenta a vrut să fugă, dar uşa era încuiată. Aşa că a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat. În stare de şoc, a sunat apoi la 112.

Poliţiştii au spart uşa greşită

Mai bine de o oră a stat adolescenta cu poliţiştii la telefon până când au dat de ea. Copila nu ştia unde se află. Au căutat-o cu lanternele, fata i-a văzut de pe geam şi le-a spus că îi vede, aşa au identificat blocul, apoi au spart uşa greşită.

Fata a fost audiată şi supusă unei expertize medico-legale. Au fost audiaţi şi sora mai mare şi părinţii tinerei, care nu îşi explică cum a ajuns fiica lor în această situaţie. Fata muncea cu ziua de trei ani. A abandonat şcoala după clasa a şaptea. Miercurea trecută, după o ceartă cu părinţii, tânăra a fugit de acasă şi s-a adăpostit la o prietenă. Două zile mai târziu părinţii au informat poliţia şi fata a fost adusă acasă de oamenii legii.

„Am certat-o să nu plece, să se ducă pe drumuri de nebună. S-a apucat de fumat. O fugit, că soţul meu o fugit după dânsa şi a văzut că s-a urcat într-o maşină, ea s-o temut că poate o bate. De unde l-o cunoscut nu ştiu…spune că are un telefon, că are o sumă de bani.”, mai spune femeia.

Bărbatul înjunghiat are 41 de ani şi este din Codlea, Braşov. Locuia de patru ani cu chirie în Piatra-Neamţ. De două săptămâni stătea în apartamentul în care a şi murit. Bărbatul se ocupa cu transportul de persoane şi tânăra ar fi ajuns la el din dorinţa de a o ajuta să-şi găsească de muncă în afara ţării. Prietenii lui sunt şocaţi.

Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist şi a fost deschis dosar penal pentru omor.

Vacanţele de lux ale funcţionarilor ar putea ajunge sub lupa ANI
Articolul anterior
Scandal pe Internet după ce moldovenii au fost catalogaţi drept „persoane exotice” pe un panou publicitar
Articolul următor