Mărturii şi imagini şocante de la locul tragicului accident de la Lozova

Persoanele care au avut de suferit în accidentul tragic de la Lozova, erau o familie, spun martorii.

Bărbatul aflat la volan a murit, iar soţia sa, doi copii: unul de 12 ani şi un bebeluş de 11 luni, dar şi o altă persoană au ajuns la spital în stare gravă. Accidentul s-a produs joi, în jurul orei 19:00, din vina şoferului care a decedat, spun martorii. Aceştia au precizat că el circula cu viteză excesivă.

Potrivit martorilor, autoturismul implicat în accidentul rutier venea din direcţia satului Ciuciuleni. În intersecţie şoferul nu a cedat trecerea şi s-a lovit violent într-un tir care se deplasa pe traseul Chişinău-Leuşeni, scrie publika.md

Conducătorul tirului în care s-a izbit violent celălalt şofer spune că circula regulamentar. Totul s-a întâmplat atât de repede că nici măcar nu a reuşit să frâneze, a mai precizat el.

„Veneam dinspre Leuşeni. Când am întors capul încoa el venea cu o viteză straşnică. Nu puteam să fac nimic. Eu nu aveam nici 60 de kilometri la oră, mergeam la deal. Să se lovit în roată, puteau să ardă toţi. El avea vreo 100 şi ceva de kilometri la oră.”

Martorii accidentului sunt pur şi simplu şocaţi de cele întâmplate.

„O bubuitură am auzit, mai mult nu am văzut nimic. – V-aţi speriat? Da, da. Maşina era în şanţ şi mai mult nimic. – Dar pasagerii? Erau scoşi deja. În ce stare erau copii şi femeia? Inconştienţi erau. Şi copii plângeau amândoi.”

„Un copil am văzut când a ieşit. Eu n-am fost acolo. Ce vârstă avea copilul? Cam aşa, vreo 11 ani. A alergat deja lumea acolo şi au început a-i salva.”

„În urma accidentului rutier, automobilul a derapat de pe traseu şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de violent încât maşina s-a transformat într-un morman de fiare.”

Ofiţerul de presă de la institutul de medicină urgentă, Dorina Arsene a precizat că cei doi adulţi sunt în stare gravă, internaţi la terapie intensivă. Deocamdată nu se cunoaşte nimic despre starea copiilor şi nici unde sunt spitalizaţi. Oamenii legii investighează cazul pentru a stabili toate circumstanţele producerii accidentului.

Programul manifestărilor culturale dedicate Zilei Independenței
Articolul anterior
Peste 5 000 de polițiști vor asigura ordinea publică de Ziua Independenței
Articolul următor