Mărturiile unei moldovence care a trecut prin chinuri groaznice din cauza soţului violent

„Am fost bătută atât de tare încât m-am urinat de spaimă”. Ana Vizir, femeia care a plecat în Italia ca să scape de violența soțului.

Moldoveanca Ana Vizir și-a povestit drama vieții în cadrul unui interviu, fiind invitata emisiunii lui Dorin Galben. Ana, femeia care a fost bătută crunt de soțul ei, a mărturisit că a avut parte de niște episoade greu de crezut și a putut să se salveze doar după ce a plecat ilegal în Italia, scrie ea.md.

„De la 11 ani am crescut fără mamă și tată. Mama era plecată la muncă în Rusia. M-am căsătorit cu soțul meu pentru fetița pe care o avea el. El era mai mare cu vreo 10 ani. M-am îndrăgostit de ea din prima privire. Am plecat cu el și fata la muncă în Rusia. Acolo s-au început bătăile. Prima bătaie pe care am primit-o a fost pentru că nu am vrut să-i dau salariul meu pentru a pune cinste unui cumătru. Lucram la măturat străzile”, spune femeia.

„În 2007 mama a plecat în Italia luând în împrumut foarte mulți bani. El bani nu făcea, mă bătea tot mai des. Într-o zi mi-am zis că nu se mai poate așa și în anul 2008, în luna noiembrie, am plecat în Italia. Am făcut actele fără ca el să știe. Înainte să plec a bătut în mine ca într-un sac de porumb. Am avut 12 fracturi. Îmi zicea că nu plec la Italia să fac bani, dar să îmi caut bărbat. Am fost bătută atât de tare încât m-am urinat de spaimă. Nu l-am denunțat la poliție, dar totuși am plecat în Italia, iar el a rămas cu fetițele noastre”, a mărturisit femeia.

Femeia și-a amintit și un caz pe care l-a povestit în același interviu, moment ce-ți taie respirația: „A luat o bucată de lemn de pe foc cu tot cu jăratic și mi l-a pus pe burtă. Mi se lua pielea de pe mine. Mi-a fost atât de rău încât m-am urinat, după asta am leșinat”,.

3 din 4 femei în Republica Moldova au trecut sau trec printr-o formă de violență. Statisticile din țara noastră depășesc media europeană.

Marea Britanie, amenințată de un atac terorist de proporții
Articolul anterior
Moldovenii care revin în ţară pot primi până la 250 de mii de lei pentru a-şi iniţia o afacere
Articolul următor