Mărturiile unei tinere! Soacra a venit îmbrăcată la nunta sa în rochie de mireasă

Soacra a venit la nuntă îmbracată în.. rochie de mireasă. Nu, nu e glumă. Exact asta a păţit Amy Pennza, o tânără a cărei poveste a devenit virală pe internet.

separator
Actorul Jimmy Fallon, gazda show-ului american „The Tonight Show”, a lansat pe Twitter o provocare pentru cei 51 de milioane de urmăritori: să povestească cele mai ruşinoase sau neobişnuite întâmplări de la nuntă.

Unul dintre răspunsuri a devenit viral în scurt timp:

„Soacra mea a purtat o rochie de mireasă la nunta mea“, a scris Amy Pennza în dreptul fotografiei în care apare alături de soacra ei, ambele purtând rochii lungi, albe.

Fotografia cu cele două femei a strâns zeci de mii de aprecieri, dar şi de comentarii. Părerile s-au împărțit în două tabere.

Ulterior, tânăra a explicat şi de ce soacra ei a purtat o rochie de mireasă la nunta fiului ei.

„A crescut într-o sărăcie extremă. Atunci când era copil, era atât de flămândă încât se furişa în bucătărie şi mânca resturile rămase. Indiferent de banii pe care-i aduni, există mereu o teamă care te urmăreşte că totul va dispărea şi vei ajunge din nou săracă. E cunoscută pentru economiile pe care le face şi pentru sacrificiile pe care le face pentru a aduna bani.

Aşa se face că atunci când a văzut această rochie la un preţ redus nu s-a putut abţine să n-o ia. În plus, trebuie să recunoaştem, a făcut ca nunta noastră să fie de neuitat“, a povestit tânăra, potrivit clickpentru femei.ro.

Șoc! Bărbatul din Capitală peste care a căzut un copac s-a stins din viață
Articolul anterior
Atenția, vine vijelia! Cod galben de averse puternice cu grindină și vânt puternic
Articolul următor
Alte articole interesante