Video!!! Mască hidratantă de la bloggerița Dinca

Odată cu venirea anotimpului rece, apar și unele probleme legate de piele. Din cauza temperaturilor scăzute, tenul are tendința de a se deshidrata și usca. Asta, dacă nu ai mai multă grijă şi nu iei măsuri. Nu și în cazul nostru, deoarece bloggerița Dinca ne propune o mască naturală hidratantă și foarte simplu de realizat.

separator

Vei avea nevoie doar de două ingrediente:

  • o linguriță de miere
  • o linguriță de iaurt (alb, fără alte arome sau adaosuri).

Cum să o prepari:
Amestecă aceste două ingrediente, până obții o pastă omogenă. Aplică masca pe față, las-o să acționeze timp de 20-30 de minute, după care clătește-te cu apă ușor călduță și la final cu apă rece, pentru a închide porii. Aplică masca cu un disc de vată sau chiar cu degetele. Senzația este foarte plăcută, deoarece iaurtul e rece. Poți repeta această procedură ori de câte ori simți nevoia.Să vedem de ce funcționează această mască. Deoarece conține proteine, calciu, vitamina D și probiotice, iaurtul nu doar hrănește organismul din interior, ci poate face minuni și în exterior, la nivelul pielii. Acesta elimină celulele moarte de la suprafața pielii și sporește procesul de regenerare a acesteia, revitalizînd astfel tenul. De asemenea, înălbește petele sau semnele rămase de la coșuri și previne apariția acestora. Mierea, la rândul ei, conţine glucoză, fructoză, minerale, magneziu, potasiu, calciu, clorură de sodiu, sulf, fier, cupru, zinc, vitaminele B1, B2, B5, B3. Toate astea fiind foarte benefice pentru piele, deoarece o hrănesc în profunzime. Având efect antioxidant, tonifiant şi reparator, mierea de albine previne apariţia prematură a ridurilor şi face pielea să fie mult mai elastică şi strălucitoare. Tocmai de aceea realizarea în fiecare săptămână a unei măşti cu miere de albine nu numai că îţi va curăţa tenul şi îl va împiedica să se deshidrateze, dar îţi va catifela pielea şi îi va oferi tenului tău mai multă luminozitate.

Vezi în video-ul de ma jos, cum bloggerița a făcut această mască pas cu pas.

Sursa

Detalii noi în cazul morții tinerei din Orhei: Cadavrul, găsit într-o groapă acoperită cu crengi

Noi detalii au ieșit la iveală, în cazul tineri de 19 ani, însărcinată în luna a 6-a, care a fost găsită astăzi, 20 aprilie, moartă, după ce a dispărut din Orhei pe 12 aprilie. Șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), Viorel Cernăuțeanu, a declarat pentru jurnaliști că trupul neînsuflețit al tinerei fost găsit cu greu, lângă un pârâu. Potrivit TV8, cadavrul a fost aruncat într-o groapă, acoperită cu crengi.

Sursa citată precizează că, deocamdată, medicii legiști și criminaliștii fac investigații la fața locului. Poliția nu poate da o cauză preliminară a morții, urmând să comunice mai multe detalii, în urma expertizei.

Cernăuțeanu a declarat că poliția a decis să intensifice căutările la Chițcanii Vechi, după ce o echipă de experți a analizat camerele de supraveghere de la casa principalului suspect, un bărbat în vârstă de 45 de ani, fost polițist și angajat al sistemului penitenciar.

Menționăm că sute de polițiști, voluntari și localnici au căutat-o pe Ana-Maria Guja timp de opt zile, inclusiv cu drone.

O universitate din Republica Moldova, prezentă la reuniunea Consorțiului „Universitaria” din România

Reprezentanții Universității de Stat din Moldova participă, în perioada 19 – 21 aprilie, la reuniunea Consorțiului „Universitaria” din România. 

Evenimentul este organizat de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași și reunește peste 100 de reprezentanți de la 10 universități.

Printre aceste instituții de învățământ superior se numără Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea din București, Universitatea „Babeş-Bolyai”, Universitatea de Vest din Timișoara, Academia de Studii Economice, Universitătea din Craiova, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și Universitatea „Ovidius” din Constanța.

Universitatea de Stat din Moldova este reprezentată la eveniment de rectorul Igor Șarov și de prorectorii Sergiu Corlat și Violeta Cojocaru.

În cadrul reuniunii, se va discuta despre dezvoltarea programelor de cercetări științifice și transfer de cunoștințe, studiile doctorale, digitalizare și dezvoltarea relațiilor internaționale și parteneriate de studii, dezvoltarea managementului calității, strategie și dezvoltare instituțională, etc.

Consorțiul „Universitaria” a fost creat în 2009 și este cel mai reprezentativ consorțiu universitar din România.

O delegație a Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului a oferit ajutor pentru deținuții din Cahul

Arhiepiscopia Romanului și Bacăului a transmis joi, 18 aprilie, un ajutor umanitar pentru deținuții din penitenciarul din Cahul, Republica Moldova.

Donația constă în 60 de perechi de încălțăminte și 60 de cărți de rugăciune, care vor ajunge la persoanele private de libertare din penitenciarul Cahul.

Transportul umanitar a fost realizat de o delegație a Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, formată din pr. Vlad Țuțurlan, inspector eparhial și pr. Cornel Iftimie, slujitor al parohiei Măgura II.

Reprezentanții Episcopiei Basarabiei de Sud au întâmpinat oaspeții din România la centrul eparhial, mulțumindu-le pentru darul și grija față de cei aflați în suferință.

Menționăm că această acțiune s-a desfășurat în baza parteneriatului dintre Episcopia Basarabiei de Sud și Arhiepiscopia Romanului și Bacăului.

sursa

Video! Fiica Andrei cântă împreună cu mama sa
Articolul anterior
7 vedete din Rusia care au slăbit spectaculos în 2017!
Articolul următor