Mașina unui deputat a fost avariată în timpul evacuării

O nenorocire nu vine niciodată singură. De acest lucru s-a convins și deputatul socialist, Adrian Lebedinschi. Acesta a apelat la serviciul de evacuare, pentru a-și duce Mercedesul defectat la reparație.

separator

Ajutoarele însă și-au făcut apariția în lipsa stăpânului. În timp ce ridicau vehiculul pe trapă, mașina a fost avariată din nou. Solicitat de TV8, deputatul a declarat că toate cheltuielile vor fi suportate de compania care a evacuat mașina, în cazul în care se va dovedi că a fost avariată în timpul transportării.

„Mașina a fost defectată, a nimerit apă. Astăzi, când a fost posibil de evacuat, mașina a fost luată de la parcare și o duceau la reparație. Compania care transportă o să suporte cheltuielile, dacă a fost ceva defectat”, a declarat Adrian Lebedinchi, deputatul PSRM.

Potrivit înregistrării, publicate pe paginile de socializare, vinovat de incident s-ar face conducătorul evacuatorului. Telefonat de TV8, administratorul companiei de evacuare a confirmat incidentul.

„M-a sunat șoferul, după ce am văzut acest video. El mi-a spus că șoferul nu a văzut careva deteriorări și el ne contactează, ulterior, dacă sunt careva defecțiuni. Suntem obligați, conform contractului cu IGP, și toate bunurile transportate sunt asigurate”, a spus Ion Crețu, administrator.

Purtarea măştilor de protecţie ar putea crea o imunizare naturală în masă împotriva Covid-19
Articolul anterior
Un minor de 15 ani, dat dispărut de câteva zile, a fost găsit fără suflare
Articolul următor
Alte articole interesante