MasterChef Pizza – ,,Cel mai mic și bun pizzar” la evenimentul organizat de Casa Rinaldi a fost Răzvan Cujba, în vârstă de 7 anișori

MasterChef Pizza, o petrecere inedită organizată de Casa Rinaldi a răspândit arome îmbietoare de pizza la parterul Centrului Comercial Shoping Malldova. S-a dat lupta pentru titlul de “cel mai bun pizzar”, între diplomați, copii și artiști, iar procesul de pregătire și degustare a fost jurizat de Franco Sanna, Giovanni Magagni și Triplul Campion Mondial, Gianni di Lella.

separator

Jurații au analizat temeinic și au dat dovadă de profesionalism în alegerile făcute. “Pizzaiolo” Gianni a ghidat participanții pentru ca fiecare să aibă șanse egale în a prepara o gustoșenie pe măsură!  

Toată lumea a cântat, a dansat și a savurat vedeta serii – pizza, împreuna cu Aurel Chirtoacă, Sasha Letty și Dora Show. Iar prezentatoarea evenimentului Dianna Rotaru a avut grijă să-i țină în suspans pe participanți, pe tot parcursul competiției.

,,Cel mai mic și bun pizzar” la evenimentul organizat de Casa Rinaldi a devenit Răzvan Cujba, în vârstă de 7 anișori.

Pentru a prelungi perioada Săptămânii Bucătăriei Italiene în Lume, Casa Rinaldi a oferit premii delicioase pentru toți participanții, așa încât aceștia să se bucure în continuare de gastronomia italiană chiar la ei acasă.  

,,Arta preparării pizza” a fost inclusă de către UNESCO în patrimoniul imaterial al umanității în 2017. Casa Rinaldi în Moldova și Ambasada Italiei la Chișinău promovează tradiția și cultura italiană în Republica Moldova prin astfel de evenimente, unde fiecare doritor are ocazia să guste din ceea ce înseamnă o “adevărată pizza”.

Foto! Unul dintre cele mai așteptate evenimente culinare ale anului a avut loc cu succes
Articolul anterior
Creațiile unui designer moldovean au făcut furori la Bucharest Fashion Week – colecția inedită prezentată în Anul Centenarului!
Articolul următor
Alte articole interesante