Matei are nevoie urgentă de ajutor! La doar un anișor, micuțul a fost diagnosticat cu tumoare la cap

Matei Rudi are doar un anișor, însă soarta l-a pus la grea încercare. Micuțul a fost diagnosticat cu tumoare la cap și trebuie să înceapă cât mai repede tratamentul pentru ca boala să nu progreseze. Mama lui Matei nu are liniște nici zi, nici noapte, de când a aflat despre cruntul diagnostic al băiețelului ei. Își dorește să îl ajute cu toată ființa, dar și mijloacele finaniciare sunt puține, de aceea apelează la oamenii de bună credință că să-și poată salva copilașul.

separator

Mama lui Matei a publicat un mesaj și un video, în care nu are nici măcar putere să vorbească. Să ne solidarizăm cu toții pentru a-l ajuta pe Matei!

„Mi-a fost greu sa fac acest video, mi-a fost greu sa vorbesc… sa imi adun gandurile si sa ma impartasesc cu durerea noastra care in cateva luni ne-a facut sa fim atat de neputinciosi si atat de disperati ca nici un cuvant nici o fraza nu poate descrie ce e in sufletul meu de mama. Cand stii ca viata fiului meu depinde de o suma enorma pentru noi. Matei baietelul nostru de doar 1 an de zile a fost diagnosticat cu tumoare la cap”, ne spune mama lui Matei.

,,Atat de mult vroiam sa spun… dar nu am putut…. imi vine atat de greu sa accept, sa realizez si sa ma trezesc in fiecare dimineata stiind ca trebuie sa incepem de urgenta tratamentul, dar nu putem, banii ne opresc. Dragi prieteni, cunoscuti, viata puiului meu depinde de 109.000 dolari, o suma care m-a facut sa nu mai gandesc,  sa nu mai mananc si pur si simplu sa plang cu copilasul meu in brata. Mi-a tulburat orice speranta… Doamne, copilul meu la un anisor trebuie sa lupte mai ceva ca unul matur,  realizez cu greu ce scriu, de aceea va implor si nu imi este rusine sa va rog inzecit, ca orice mama indurerata stand la pamant, in genunchi, pentru viata fiului meu sa donati, pentru ca cel mai mult avem nevoie de Dvs, de sustinere si de sprijin care pentru noi inseamna sa ne salvam feciorasul.  E atat de greu sa stii ca viata copilului tau atarna de un fir atat de firav de ata si sa gasesti putere sa bati la usele fiecarui om, sa ajungem la inimile oamenilor care ar dona pentru Matei si 5 lei si 10 lei. Va implor, nu ne lasati, stiu foarte bine ca fiecare avem nevoi, dar vreau sa va rog sa jertifiti un minim cat puteti”.

Pentru a-l salva pe Matei, donează pe https://www.caritate. md/donations/din-inima-pentru- matei-rudi ” 

Galina Tomaș te invită la seminarul gratuit în Bălți: ,,Cum poți slăbi sănătos de acasă 10 kg în 10 săptămâni?”
Articolul anterior
Un autocar plin cu moldoveni, implicat într-un grav accident la Iași
Articolul următor
Alte articole interesante