Maxim Galkin a dezvăluit ce-i lipsește în viață

Cunoscutul și îndrăgitul prezentator TV Maxim Galkin ,,nu se simte în apele sale” în luxosul castel în care locuiește cu soția sa, Ala Pugaciova, și cei doi copii.

Într-o postare pe Instagram, vedeta showbizului rusesc s-a lăudat făcând o mini-excursie prin castelul din suburbia Moscovei. Ți-ar părea că e ca în poveste. Totuși, renumitul artist nu este chiar încântat. Traiul într-un castel ca acesta are și dezavantaje.

Maxim a vorbit despre minusurile locuinței. Artistul notează că de fapt casa lor arată ca un conac medieval, în care nu pătrund aproape deloc lumina și soarele.

El a remarcat că din cauza absenței luminii, el însuși nu se simte confortabil. Și, în același timp, și copiii au nevoie de mai multă lumină solară. Artistul a adăugat că s-ar muta cu plăcere într-o casă mai compactă, mai confortabilă și mai uscată, unde va fi mereu luminos.

,,Chiar și un interior cochet poate fi umbrit de un astfel de minus”, a spus Maxim. În același timp, soția lui, Ala, nu vrea să schimbe locuința. Îi place reședința din suburbie, unde nu există prea mult zgomot.

Coronavirus: 535 de noi cazuri și 24 de decese, raportate astăzi
Articolul anterior
Anastasia Reshetova, aluzie către fostul: ,,Ai grijă de femeia ta. Următoarea ar putea fi și mai rea”
Articolul următor
Alte articole interesante