Meci spectaculos! Radu Albot a jucat în premieră cu numărul 5 mondial, Roger Federer. Elvețianul, impresionat de sportivul moldovean

Radu Albot a scris istorie! Sportivul moldovean a jucat în premieră cu numărul 5 mondial, Roger Federer, la turneul ATP Masters 1000 „Miami Open 2019”. În runda a doua în proba de simplu, Radu Albot l-a întâlnit pe reprezentantul Elveției, câștigător a 100 titluri ATP.

separator

În setul decisiv, sportivul moldovean l-a urmat pe Federer îndeaproape până la scorul 3:3, însă elvețianul a reușit să se impună spre final cu scorul 6:3. După un meci spectaculos de 2 ore și 9 minute, Radu se oprește în runda a doua în proba de simplu a competiției de la Miami.

Tenismanul moldovean Radu Albot a transmis un mesaj pentru fani după ce a jucat în premieră cu numărul 5 mondial, Roger Federer. În mesajul său, sportivul spune că a depus tot efortul pentru a-l învinge pe legendarul tenisman.

„Am primit multe mesaje de la suporterii mei. Din păcate nu pot să răspund la toți. Astăzi a făcut tot posibilul să-l câștig pe Roger, din păcate n-am reușit, dar sunt bucuros de ce am făcut săptămâna aceasta aici. Mulțumesc tuturor pentru susținere”, a spus Radu Albot. (Thanks a lot for your support! I gave my best today vs Federer but did not win. Final score 64 57 36.Anyways it was a good week for me here in Miami and a nice run in the other weeks as well.I get a lot of messages from you, unfortunately can’t answer all of them that’s why I make a video to say thank you!Keep it up!).

La rândul său, jucătorul elvețian Roger Federer, numărul 5 în clasamentul mondial, spune că a fost impresionat de tenismanul moldovean Radu Albot, pe care l-a învins ieri la turneul ATP Masters 1000 „Miami Open 2019”. Într-o conferință de presă, Roger Federer a spus că nu a fost un joc simplu. De asemenea, sportivul a menționat că are un deosebit respect pentru asemenea jucători pentru care trebuie să găsească o cale aparte de a-i învinge.

Strugurii moldovenești au cucerit Parcul Catedralei. Foto
Articolul anterior
O moldoveancă este angajata unuia dintre cele mai cotate restaurante din lume
Articolul următor
Alte articole interesante