Medic chirurg din Moldova, răpus de Covid-19

Încă un medic din Republica Moldova a fost răpus de noul coronavirus. Este vorba despre Arcadie Natrașevschi, medic chirurg din cadrul Spitalului Raional Ungheni.

„Dragi colegi, vă anunțăm cu mare tristețe și durere în suflet despre trecerea la cele veșnice a colegului nostru medic chirurg, Arcadie Natrașevschi.

Nu există cuvinte care să poată alina durerea și tristețea familiei și rudelor învăluite de durere. Noi, colegii lui, împărtășim această mare pierdere, durere și urăm multă putere familiei întru depășirea acestei mari tristeți!

Vom păstra pentru totdeauna în memoria noastră bunăstarea și înțelepciunea dumnealui. Adresăm sincere condoleanțe familiei, prietenilor și tuturor celor apropiați”, se arată în mesajul colegilor.

Pepe a publicat o imagine adorabilă cu fiul său. Vezi cu cine seamănă cel mic!

Pepe a publicat o imagine haioasă cu fiul său. Fanii au putut vedea cât de mult a crescut Pepe Junior și cât de mult îi seamănă artistului.

Care a fost, de fapt, prima meserie a lui Pepe! Latino lover-ul a  recunoscut: ”Niciodată nu mi-a fost rușine” | Spynews.ro

Pepe este discret în privința vieții de familie și publică rar imagini cu fiul său.

În fotografia publicat de Pepe pe Instagram, micuțului Pepe Junior apare stând în brațele tatălui său.

„Vă pupăm”, a scris Pepe în dreptul fotografiei adorabile în care apare ținându-și mezinul în brațe.

Yasmine Ody, fotografie emoționantă cu fiul ei. Iubita lui Pepe a născut în  urmă cu câteva zile: ''Inima mea” / FOTO | Spynews.ro
Noua iubită a lui Pepe, copia Ralucăi Pastramă? Cele două brunete seamănă  izbitor - IMPACT.ro

Pepe este tatăl a trei copii: 2 fete; Rosa și Maria, din căsnicia anterioară cu Raluca Pastramă și mezinul Pepe, din actuala relație cu Yasmin Ody.

Rușii au bombardat un spital din Ucraina. Patru medici au murit

Patru medici au fost uciși, iar doi pacienți au fost răniți după ce forțele ruse au bombardat un spital de psihiatrie din satul Strelecha, săptămâna trecută, a declarat guvernatorul regiunii Harkov, Oleg Sinegubov.

Potrivit The Guardian, Singebuvov a spus că medicii au murit în timp ce încercau să evacueze pacienții din spital. „În timpul evacuării, rușii au început un bombardament masiv”, a spus el.

„În satul Strelecha, medicii au încercat să evacueze pacienții dintr-un spital de psihiatrie. Lucrătorii medicali, chiar și sub bombardamente, riscându-și viața, au încercat să salveze bolnavii. S-a putut evacua 30 de pacienți, în total sunt peste 600 în instituție”, a spus Sinegubov, potrivit Ukrainska Pravda, citată de Hotnews.

Potrivit datelor preliminare, din păcate, 4 lucrători medicali au murit, 2 pacienți au fost răniți.

Raportul nu a putut fi verificat independent, potrivit The Guardian.

Max Barskih a crescut în Herson, oraș ocupat de ruși

Max Barskih a crescut în Herson. Interpretul ucrainean a împărtășit fotografii din copilăria sa. Acesta a dezvăluit că mulți dintre prietenii săi au rămas în Herson, aceștia rămânând izolați după invazia rușilor. Max trăiește o durere imensă și speră că foarte curând îi va putea îmbrățișa din nou pe cei dragi.

Anul acesta, orașul ucrainean Herson a împlinit 244 de ani. În cinstea acestei sărbători, Max Barskih a dedicat o postare orașului natal, pe contul său de Instagram. Artistul a remarcat că de fapt copilăria sa fericită este legată de acest oraș și, pe bună dreptate, îl consideră ,,cel mai bun oraș de pe pământ”.

Max și-a diluat postarea cu fotografii de arhivă în care arată fericit alături de prietenii din copilărie.

În plus, interpretul a subliniat că speră ca, în câteva săptămâni, orașul său natal va fi dezocupat și va putea să vină să-i îmbrățișeze pe oamenii apropiați. Recent s-a aflat că artistul își va construi în continuare cariera muzicală, dar sub un nou pseudonim.

Video! Prezentatorii Jurnal TV ne colindă!
Articolul anterior
Cei care vor leza demnitatea și onoarea lucrătorilor medicali riscă amenzi de până la 7.500 de lei
Articolul următor