Medic din Drochia, răpus de Covid-19

Încă un medic din ţara noastră a fost răpus de noul coronavirus.

Este vorba despre medicul traumatolog categoria superioară, Trofimciuc Ilie, angajat în cadrul Spitalului Raional Drochia.

„Cu profund regret, IMSP Spitalul Raional Drochia „Nicolae Testemițanu” anunță despre trecerea în neființă a medicului Trofimciuc Ilie, care s-a stins din viață la data de 02 februarie 2021 în urma complicațiilor severe cauzate de COVID-19.

Domnul Trofimciuc Ilie a activat în Spitalul Raional Drochia timp de 43 de ani, fiind medic traumatolog categoria superioară. Domnul Trofimciuc Ilie rămâne un model demn de urmat pentru toți colegii, mereu a dat dovadă de nivel înalt de profesionalism, responsabilitate, disciplină, atitudine corectă față de pacienți și colegi.

Întregul colectiv al IMSP Spitalul Raional Drochia „Nicolae Testemițanu” exprimă condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor în legătură cu decesul domnului Trofimciuc Ilie.

Va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se menţionează într-o postare de pe pagina de Facebook IMSP Spitalul Raional Drochia „Nicolae Testemițanu”.

Dmitry Shepelev va deveni tătic a doua oară. Iubita sa, Ekaterina, este însărcinată
Articolul anterior
Uniunea Europeană va aloca 4 miliarde de euro pentru combaterea cancerului
Articolul următor
Alte articole interesante