Medicii din prima linie de luptă cu Coronavirusul sunt protagoniștii unui proiect foto inedit, realizat de fotograful Alex Iordache

Fotograful Alex Iordache a dat viață unui proiect sensibil, actual în zilele noastre. De această dată, eroii proiectului sunt medicii din prima linie care luptă cu nemilosul virus Covid-19. Rezistă ore întregi sub echipamentele de protecție, îndură răni și suferințe fizice, muncesc până la extenuare, nu-și văd familiile și copiii – și toate acestea pentru a salva vieți.

separator

,,Vreau să dedic următoarele 4 zile pentru a vă arăta fotografii dintr-un proiect nou, drag sufletului meu”, este mesajul lui Alex Iordache.

,,Am fotografiat personalul din prima linie timp de 4 zile. Mai mult noaptea. Îndată ce ies din blocul dedicat COVID. Am reușit să fotografiez abia eroii din prima linie de la Spitalul Clinic Municipal de Urgenta. Și tare aș vrea să accepte să intre în proiectul meu și personalul de la Spitalul Clinic Republican.

Vreau să mulțumesc oamenilor care m-au ajutat ca ideea acestui proiect să nu rămînă doar în mintea mea. Mulțumesc Spitalului de Urgență pentru că au acceptat, au ajutat și încurajat ideea mea. Gheorghe Cociorva, Mihai Ciocanu, Adrian Belîi. Mulțumesc Bezerdic Oleg pentru ajutorul cu construcția ungherului. CAPAROL Moldova, Sergiu Aftenev și Adrian Cupcea, mulțumesc pentru imitația de beton”.

Vezi mai mult accesând pagina de Facebook Alex Iordache

Călcâie uscate și crăpate: cum să combați problema și să oferi o îngrijire adecvată picioarelor tale
Articolul anterior
Controale la frontieră. Ar fi fost cerută mită pentru a evita plasarea în carantina de 14 zile
Articolul următor
Alte articole interesante